Tekercses címke raktárról alacsony áron

Amikor kicsiben kezdi, az íves címkék jó megoldást jelenthetnek. Kis mennyiségben vásárolhatja meg őket, sőt közvetlenül az otthoni nyomtatóból is kinyomtathatja őket. Ha csak száz címkére van szüksége, és a professzionális minőség éppen nincs benne a költségvetésben, akkor az íves címkék megfelelnek. Máskor viszont érdemes a tekercses címkéhez fordulni.

Tekercses címke raktárról alacsony áron rendelhető a digilabel.hu weboldalon, tehát itt a helye nálunk, ha ön is régóta keres már minőségi tekercses címkét. Ahogy vállalkozása növekszik, a címkék ívekben történő megvásárlása többe kerül, és korlátozza a tervezési és nyomtatási lehetőségeket. Ha még mindig lapokban gondolkodik címketekercsek helyett, akkor nincs egyedül. Annak ellenére, hogy készek frissíteni a professzionálisan nyomtatott címketekercsekre, elakadtak az ívekben és lapokban való gondolkodásban. A tekercses címkék ára jobb. Mint a legtöbb tömegtermék esetében, minél többet vásárol belőle, annál alacsonyabb az ár. Hosszú távon akár 400% -kal is többet költhet az otthoni nyomtatón átfuttatott címke ívekre. Ne felejtsük el, hogy a nyomtatópatron tintája az egyik legdrágább folyadék a világon – drágább, mint akár az orosz kaviár vagy az importált pezsgő.

A tekercses címkék minősége jobb. A teljesen digitális vagy hagyományos flexográfiai címkenyomtatót használva a professzionális kereskedelmi minőség érhető el még a legjobb otthoni nyomtatóval is ha tekercses címkét használ. Végtelen egyedi lehetőségek vannak, professzionálisan nyomtatott címkékkel a tekercsen. Az opciók közé tartoznak a csúcskategóriás papírok, a filmcímkék, az átlátszó címkék, a fémezett aljzatok, a dombornyomás és a fóliabélyegzés, hogy csak néhányat említsünk. A tekercses címkékkel elérhető formák és méretek változatosságának nincs korlátja. A tekercsre nyomtatott címkék védhetők. További részletekért és rendelésért keresse fel a digilabel.hu weboldalt.