Tehénistálló kedvezményesen kapható webáruházból!

A túlméretezett beltéri lakótér a teheneknek nem ideális télen, mert nehezebben tudnak benne meleget tartani. Ha feltétlenül szükséges (például nagyon fiatal, nagyon idős vagy beteg tehén elhelyezése), használhat kerámia fűtőlámpákat, de ügyeljen arra, hogy az elektromos vezetékeket távol tartsa a kíváncsi lakóktól, és gondoskodjon a fűtőelemek elhelyezéséről.

Tehénistálló rendelhető a gravetti.hu weboldalon tehát nem kell messzire mennie, keressen fel minket és megtalálhatja legmagasabb minőségű tehénistállóinkat. Ha sugárzó padlófűtést szeretne beépíteni, vegye figyelembe, hogy ez a rendszer túl párás környezetet okozhat, attól függően, hogy milyen tartási területe van, és hány tehén él a térben. Jellemzően a fa szerkezetek jobban „lélegzenek”, mint a betontömb vagy fém oldalfalú épületek, amelyek nagyobb valószínűséggel hozzájárulnak a magas páratartalomhoz. Kiegészítő szellőztetésre lehet szükség, ha sugárzó padlófűtést használ. Határozza meg, hogy a beltéri vízellátás télen befagyhat-e, és milyen hőmérsékleten. Készüljön fel arra, hogy éjszaka kiürítse az itatókat, és biztosítson friss meleg vizet az éjszakai hozzáféréshez. A termosztátos fűtőelemekkel ellátott automata öntözők nagyon hasznosak lehetnek a lakosok biztonságos hidratálásában egész szezonban.

Gondoskodjon arról, hogy ne álljon fenn a hó vagy jég leesésének veszélye az építményekről. A teheneknek biztonságosan zárt külső térre van szükségük, ahol egész nap időt tölthetnek, és ha úgy döntenek, legelhetnek. A kültéri lakóteret olyan anyagokkal kell bekeríteni, amelyeket egy tehén nem tud könnyen feldönteni. Különféle kerítésanyagok állnak rendelkezésre tehenek számára, beleértve a fát, a szőtt drótot, a nagy szakítószilárdságú anyagokat vagy ezek kombinációit. Bővebb leírásért és rendelésért keresse fel a gravetti.hu weboldalt.