Támogassa Ön is bőrét vitaminokkal!

A bőr egészségének megőrzése érdekében rendkívül fontos időt szánni annak ápolására. A ragyogó, egészséges, üde bőr titka nem csak a külső arcápolásban rejlik, hanem a belső táplálásban is. A genetika nagy mértékben befolyásolja, hogy milyen a bőrünk, tehát mennyire leszünk ráncosak és milyen bőrbetegségekre vagyunk hajlamosak. Ugyanakkor ennek ellenére is sokat tehetünk bőrünkért.

Szép bőr vitamin támogatása rendkívül fontos. A helyes táplálás, a kiegyensúlyozott életmód, beleértve a stresszmenedzsmentet, illetve a kellő folyadékbevitel nagyon fontos annak érdekében, hogy a bőr hosszútávon egészséges és üde maradjon. A külső ápolásnak nagy szerepe van a bőr szépségének megőrzésében. Ennek érdekében rendkívül fontos a tisztítás, tonizálás és hidratálás minden reggel és este. Az esti rutin esetében arra kell ügyelni, hogy éjszakai hidratáló kerüljön fel. A hölgyeknél minden alkalommal el kell távolítani a sminket, semmi esetre sem szabad ezt megspórolni, még akkor sem, ha nagyon fáradtak vagyunk. Egy héten pár alkalommal a hámlasztó használata is hasznos, mivel így a szennyeződések és elhalt hámsejtek is eltávolíthatók.

A belső táplálás kapcsán mindenképp meg kell említenünk a liposzómás vitamint. Még pedig a Supreme Pharmatech által kifejlesztett L801 Skin day nevű bioaktív terméket, mely tizenhatféle gyógynövény kivonatot tartalmaz, így erősíti és fejleszti a bőrsejtek ellátását. Ezenkívül a liposzómás vitamin a régi és beteg bőrsejtek regenerációs képességét is elősegíti. Az L801 Skin day kifejezetten a bőr védelmére lett kifejlesztve. Ha szeretné, hogy bőr újra ragyogó és egészséges legyen, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a supremepharmatech.hu weboldalra, ahol minden fontos információt megtalál a termék kapcsán!