Székhely szolgáltatás Pest megye

A székhelyszolgáltatás magába foglalja bármilyen plusz költség nélkül a hivatalos és üzleti levelek átvételét, valamint a beérkező levelek elektronikus archiválását is, emellett pedig e-mailes értesítést is küldünk szükség szerint, erről pedig többet tudhat majd meg ha ellátogat weboldalunkra.

Székhely szolgáltatás Pest megye környékén elérhető nagyon alacsony áron ezért megéri benézni a topcegalapitas.hu weboldalra, tehát kattintson ide ha ön is többet tudna meg a székhely szolgáltatásról. Csapatunk a székhelyszolgáltatás esetében vállalja azt, hogy ki legyen helyezve a cégtábla a székhelyen valamint székhely befogadó nyilatkozatot is tudunk adni, ezen felül pedig nem marad el a titkári szolgálat sem ha NAV revíziókra kerül a sor. Ügyfélszolgálatunkat minden hétköznap nyolc órán át elérheti kérdéseivel. Az küldeményőrzést, illetve az irattárolást is mi végezzük, ráadásul mi ingyenes internethasználatot biztosítunk minden ügyfelünknek. A székhelyen minden nap használhatja a teljes infrastruktúrát és így a legalapvetőbb tárgyi feltételeket biztosíthatja vállalkozásának. Az iroda telefonszámát bárkinek megadhatja. Csapatunk a KOCKERD-kérdőív kitöltését is elvégzi, méghozzá plusz költség nélkül.

A KOCKERD kérdőív azért fontos, mert ha nem küldi vissza a NAV-nak, akkor a cége adószámát törölni fogják, azt pedig nem lehet majd vissza sem állítani. Amennyiben még ennél is több információt szeretne megtudni a székhelyszolgáltatásról, vagy az árakról  mindenképpen keresse fel a topcegalapitas.hu-t, hiszen itt megtalálhatja a teljes leírást elérhetőségeinkkel együtt. Ha kérdések merülnének fel a székhelyszolgáltatással vagy a cégmódosítással kapcsolatban, akkor vegye fel a kapcsolatot bátran ügyfélszolgálatunkkal a +36 1 235 0566 telefonszámon és minden kérdésére választ kap.