Szájsebészre van szüksége Nyíregyházán? Segítünk!

A fogászat néhány évtized alatt sokrétű szakterületté fejlődött, melynek egyik legismertebb ága kétségkívül a szájsebészet. A szájsebészettől jellemzően nagyon tartanak az emberek és az elviselhetetlen fájdalommal azonosítják. Pedig a szájsebészet egyáltalán nem ilyen horrorisztikus, különösen, ha megfelelő szakember kezei közé kerül.

Fájdalommentes szájsebészet Nyíregyháza városában! A foghúzás az egyik leggyakoribb ok, ami miatt a páciensek kénytelenek a szájsebészeten időpontot kérni. Ha a fogat nem lehet egyszerű foghúzás útján eltávolítani, akkor jön szóba a szájsebészet. A bonyolult foghúzás oka lehet például, ha a röntgenen egyértelműen látszik, hogy a fog gyökerei elgörbültek vagy betörtek vagy valamiért nem megfelelő a helyzetük. Szintén szájsebész segítségére van szükség, ha a fognyak és a korona olyan mértékben roncsolódott a szuvasodás miatt, hogy kizárólag szájsebészet útján lehet biztonságosan eltávolítani a fogat. Ha felső szemfog húzásra kerül sor, abban az esetben is gyakran van szükség szájsebész közreműködésére, aminek oka az arcüreg védelme.

A bölcsességfoggal kapcsolatban számos probléma léphet fel. A nem megfelelő helyzetben lévő bölcsességfog, mely rossz irányba nő, elakad vagy bedől számos komoly problémát okozhat. Például könnyen begyulladhat, eltolhatja a többi fogat. Az állandó gyulladásos állapot és fájdalom megkeserítheti a mindennapokat, ezért mielőbb szájsebészhez kell fordulni. A Smile Design Centerben kiváló szájsebészeti kezelésben fog részesülni. Biztos lehet benne, hogy a kezelést követően elégedetten fogja elhagyni a rendelőt. Ha szeretne bővebb információkhoz jutni, akkor látogasson el a smiledesigncenter.hu weboldalra, ahol többek közt elérhetőséget is talál!