Sport szakpszichológus szolgáltatás kedvezményesen!

A sportpszichológussá válás izgalmas karrierválasztást jelenthet sok pszichológus hallgató számára, különösen azok számára, akik érdeklődnek a sport és a testmozgás iránt. Bajnai Nóra is ezért vált sport szakpszichológussá, tanulmányait 2013-ban fejezte be az ELTE-n.

Sport szakpszichológus vár mindenki a bajnainora.hu weboldalon ezért ha ön is sportoló és tanácsadásra van szüksége, vagy a sporttal szeretné megoldani gondjait, akkor vegye fel a kapcsolatot Bajnai Nórával weboldalunkon.  A sportpszichológia olyan készség, amely pszichológiai ismereteket és készségeket használ a sportolók optimális teljesítményének és jólétének, a sportban való részvétel fejlesztési és társadalmi aspektusainak, valamint a sportkörnyezettel és szervezetekkel kapcsolatos szisztematikus kérdések kezelésére. Emellett nem sportolóknak is tudnak segíteni a sport szakpszichológusok, hiszen testmozgással és sporttal is meg lehet oldani néhány lelki problémát.

A sportpszichológiai tanácsadás célja a sportolók támogatása a legkülönfélébb körülmények között, kezdve a szabadidős ifjúsági résztvevőktől a professzionális és olimpiai sportolókig, valamint a mester szintű előadókig. Ha ön ne sportoló, de úgy gondolja, hogy egy sport szakpszichológus segíthet önnek testmozgással és sporttal, akkor vegye fel a kapcsolatot Bajnai Nórával. Ha több információt és leírást szeretne olvasni, keresse fel weboldalunkat a bajnainora.hu-t és itt megtalálja a teljes leírást is a szolgáltatások árával együtt. Kérdések felmerülése esetén vegye fel velünk a kapcsolatot az info@bajnainora.hu e-mail címre írva vagy tárcsázza telefonszámunkat és minden kérdésére megválaszolásra kerül majd. Weboldalunkon megtekintheti a teljes szolgáltatás listát és az árakat is.