Sorközművelő a lehető legjobb áron!

Ha nagy kertje van, akkor biztosan jól tudja, mint mi, hogy mindezt kézzel, kapával vagy gereblyével gyomlálni kemény munka és egyáltalán nem szórakoztató. De a sorközművelővel és a kompakt traktorral gyorsan és egyszerűen megművelheti a talajt a kertben a sorok mindkét oldalán, eltávolítva a nem kívánt füvet és gyomokat, feltörve a talaj kérgét, megkönnyítve a talaj munkáját a nedvesség és tápanyag felszívására.

Sorközművelő kedvezményes áron várja a penda.hu weboldalon, tehát ha a leghatékonyabb munkagépeket keresi, mindenképpen itt a helye nálunk. A sorközművelő lehetővé teszi, hogy a traktort közvetlenül a kertben lévő sor tetején vezesse át, közvetlenül a növények tetején haladva, miközben a kapák mindkét oldalon megművelik a talajt. Állítsa be a fogak távolságát, hogy megbizonyosodjon arról, hogy valóban jó fordulatot kap a talajban, ahol azt szeretné. A sorközművelő egy olyan munkaeszköz, amely a traktor hátuljához rögzíthető, és lehetővé teszi a kezelő számára, hogy áthajtson egy sor tetején a kertben, miközben a kapák megművelik a talajt a sor mindkét oldalán. A Penda sorközművelője alapfelszereltségként hat C-alakú kapával van felszerelve, amelyek a munkagép vázához vannak rögzítve olyan csavarokkal, amelyek lehetővé teszik a vízszintes beállítást. A sorközművelő a legjobban a 25 és 45 lóerő közötti traktorokhoz illik.

Ha valaha gyomlált egy nagy kertet kézzel, kapával vagy gereblyével, akkor megérti, milyen fárasztó folyamat lehet. Ha egy sorközművelőt csatlakoztat egy kompakt haszontraktorhoz, akkor gyorsan és egyszerűen megművelheti a sor minden oldalát a kertben. A kultivátor nagyszerű eszköz a nemkívánatos gyomok és fű eltávolítására, miközben a talaj kérgét is feltöri. Így a kert könnyebben felszívja a tápanyagokat és a nedvességet. További részletekért és sorközművelő rendeléséért nézzen be bátran a penda.hu weboldalra.