Skoda alkatrészek – a minőség szinonimái

A Skoda alkatrészek már hosszú ideje megtalálhatók az autókereskedők polcain, ugyanis a cseh márka már az I. világháborút követő években is ismert volt hazánkban és maradt is a mai napig.

Skoda alkatrészek kiváló minőségükkel szereztek komoly hírnevet már a kezdetekor. A cég megalakulására 1899-ben került sor Emil Skoda által. A cég a Laurint &Kelement céggel való egyesülés után kezdet autógyártásba. Mindössze néhány év kellett ahhoz, hogy a század húszas éveire Csehország legnagyobb ipari komplexumává váljon a Skoda, ami nem csak alkatrészek és gépjárművek gyártásával foglalkozik, hanem gyártott fegyvereket, tömegközlekedési eszközöket, mozdonyokat, hidakat, traktorokat, teherautókat és motorkerékpárokat is. A II. világháború a Skodát is megviselte, ugyanis nagyon nehezen indult újra az autógyártás. Magyarországos a legelső Skoda modell az 1200 köbcentis Octavia 445 volt. Akkoriban jellemző volt autózás tekintetében, hogy ha két autó találkozott, akkor nagy valószínűséggel erről a modellről volt szó, így a két sofőr örömmel üdvözölte egymást egy intéssel.

Ettől kezdve a Skoda megállíthatatlanul betört a magyar piacokra és hamar elterjedt. 1991 óta a márka a német Volkswagen tulajdonában áll és az alkatrészek gyártása az eddig megszokottak alapján világszínvonalon történik. Ha Önnek is Skoda alkatrészre van szüksége, akkor nagyon könnyen hozzájuthat a kiváló minőségű termékekhez. Látogasson el az alkatreszek.hu webáruházba és tekintse meg a hatalmas kínálatot. Válassza ki a terméket, amire szüksége van és rendelje meg még ma. Ha bármilyen kérdése adódna a termékek kapcsán, akkor a webáruházban feltüntetett elérhetőségek valamelyikén tud tájékozódni. Rendelje meg Skoda alkatrészét még ma!