Shimmer N Sparkle Insta Glam single babák

A Shimmer N Sparkle Insta Glam single babák egytől-egyig divatbabák, valódi sminkkel és csodás ruhákkal. Minden kislány nagyon szereti a csodás babákat, különösen, ha azok olyan csodásak, mint a Shimmer N Sparkle Insta Glam single babák, melyek stílusos megjelenésükkel hamar belopják megukat a gyermek szívébe.

Shimmer N Sparkle Insta Glam single babák, vagyis Nina, Hailey, Evie és Luna egytől-egyig divatos, stílusos ruhát viselnek, frizurájuk csodás és sminkük is tökéletes, melyet a gyermek készít el nekik. A csillogó sminknek köszönhetően a Shimmer N Sparkle Insta Glam single babák csodásan néznek ki. Minden Shimmer N Sparkle Insta Glam single baba mellé jár egy eltávolítható kefe applikátor és egy szivacs applikátor, melyeknek köszönhetően a smink könnyedén eltávolítható a baba szemhéjáról és az ajkakról. Ezek után könnyedén újra kifesthető a baba. Érdemes tisztában lenni vele, hogy minden egyes babának van egy saját, rejtett sminkterülete, mellyel stílusát megoszthatja. Ehhez ki kell nyitni az InstaGlam babát, aminek köszönhetően fel lehet fedni a titkos sminkkompaktot. A Shimmer N Sparkle Insta Glam single babákhoz sminkpaletta is tartozik, mini rúzzsal, szájfénnyel, szemhéjfestékkel, melyeknek köszönhetően létrehozható a tökéletes glam smink.

A Shimmer N Sparkle Insta Glam single babák tökéletesek bármely kislány számára, aki már most rajong a divatért és előszeretettel cseni el édesanyja smink eszközeit. A Shimmer N Sparkle Insta Glam single babák a jatek-webaruhaz.hu online platformon megrendelhetők, ahol a megjegyzés rovatban kell feltüntetni melyik babát szeretné megvásárolni, ellenben véletlenszerűen kapja meg a babát. A Shimmer N Sparkle Insta Glam single babák bármely alkalomra tökéletes ajándékot jelentenek a gyereknek!