Security Essen 2018 Exhibitors

Ha szeretné cégét és vállalkozását biztonságban tudni, akkor nézzen szét kínálatunkban a tell.hu-n hiszen itt több biztonsági berendezést talál majd jó áron, és a kiállítást is ezzel a céllal hoztuk létre.

Security Essen 2018 Exhibitors kiállítás minden részlete elolvasható a tell.hu weboldalon, tehát kattintson ide, ha ön is többet tudna meg erről a kiállításról, vagy ha a termékek árát szeretné megtekinteni. A TELL-nél partnereinknek a legmodernebb termékeket, új iparági eszközöket, IP / 3G alapú távfelügyeleti rendszereket és GPS-alapú járműkövető rendszereket biztosítunk méghozzá magas minőségben, nagyon jó ár-érték aránnyal. A kiállítás az egyik legnagyobb Európában, és itt bemutatjuk majd standunkat a legújabb termékismertetőkkel, videókkal, valamint itt arra is lehetősége lesz, hogy megossza majd a saját ötleteit és elképzeléseit a termékekről. A kiállítást három napon keresztül nézheti majd meg, szeptember 25-től 27-ig.

Ha esetleg kérdések merülnének fel a Security Essen kiállítással, a termékek árával, vagy a termékekkel kapcsolatban, akkor arra is lehetősége van, hogy feltegye nekünk ezeket a kérdéseket, csak vegye fel a kapcsolatot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal a +36 52 530 130 telefonszámot tárcsázva, vagy küldjön e-mailt kérdésével a melinda.didek@tell.hu e-mail címre és itt egyetlen kérdése sem marad majd megválaszolatlanul. Weboldalunkon, a tell.hu-n akár regisztrálhat is hozzánk, és így több extra tartalmat is megtekinthet majd. Amennyiben bővebb leírást szeretne olvasni a kiállításról, a termékekről és esetleg megtekintené az árakat mindenképpen keresse fel a tell.hu-t és itt mindent megtudhat majd. Ha üzletét szeretné biztonságban tudni, akkor érdemes hozzánk fordulni, hiszen cégünk vezető a biztonság terén.