Rézsű kaszák – tökéletes illeszkedés a talaj felszínére

A rézsű kasza egy nagyon hasznos eszköz, aminek a gazdák nagy hasznát veszik nem csak a földeken, de a szőlőben vagy a gyümölcsösben, valamint az útpadkák megtisztításánál egyaránt.

Rézsű kaszák leginkább az árokpart nyírásra és az út szélének tisztítására, gyomtalanítására használhatók. Alapvetően az ilyen típusú kaszák a különféle dőlés szögű, vagyis nem egyenes terepre tökéletesek. Az egyenetlen talajra ez jelenti a legjobb megoldást. A legtöbb rézsű kasza használható a traktor középvonalában vagy oldalra kitolva is. A munka dőlésszöge pedig különféleképp állítható, ahogy a munka épp megkívánja. A rézsűkasza nagy előnye más kaszákkal szemben, hogy alkalmazkodik a talaj felszínéhez, ez pedig azt jelenti, hogy a gép mindenféle terepen tökéletesen használható. A rézsűkasza összecsukható, így könnyebb tárolni és szállítani. Nem csak a árok traktor felőli, de a túlfelőli oldalának nyírására is tökéletes. Minden rézsűkaszánál feltüntetik, hogy milyen nyomtávú és tömegű traktorhoz használható.

A rézsűkasza kiválóan képes áthidalni a különféle akadályokat és jelzéseket. A zúzófejek kiválóan alkalmasak a sövénynyírásra, gyomos és bozótos területes tisztítására, fűnyírásra, bozótirtásra. A rézsűkaszákat a pendakft.hu webáruházba ellátogatva találja, ahol különféle típusokat találhat. Minden gép mellett pontos információkat találhat, így könnyen el fogja tudni dönteni, hogy melyik az Ön számára tökéletes rézsűkasza. A nyomtatható prospektusból még több információhoz juthat, így a pontos paramétereket is megismerheti. Látogasson el a pandakft.hu webáruházba tekintse meg a kínálatot és ha kell, használja a keresőt, amivel leszűkítheti a találatokat és könnyebben megtalálhatja az Ön számára tökéletes rézsűkaszát.