Professzionális hajfesték minden mennyiségben és színben!

A professzionális hajfestékek színskálája kifejezetten szalonhasználatra készült. Ez a gazdagon pigmentált hajfesték professzionális érintést igényel a legjobb eredmény érdekében. A gél alapú festéket úgy tervezték, hogy csillogó felületet adjon ügyfele hajának, valamint hosszantartó színt.

Professzionális hajfesték rendelhető a probeauty.hu weboldalon, tehát keressen fel minket és megtalálhatja teljes készletünket az árakkal és a termékek illusztrációival együtt. Ez a professzionális félpermanens hajfesték akár 40 samponozásig is kitart, ami azt jelenti, hogy vásárlói tovább élvezhetik új, élénk színüket. Ez a mélyen pigmentált hajfesték számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy élénk, hosszan tartó eredményt adjon. A hajszín a hajkéregből származik. Professzionális színes hajfesték használatakor a festék molekulái utánozzák a hajszál szerkezetét a maximális színlerakódás érdekében. Annak érdekében, hogy a szín élénk maradjon a festék felhordása után is, a gyengéd savas formula segít lezárni a haj kutikuláját és rögzíteni a színt. Ez a gondosan tesztelt hajfesték a tónusnak megfelelően fakul mindaddig, amíg a hajat megfelelően karbantartják. A gél alapú professzionális hajfesték használatának az az előnye, hogy teljesen pontos elhelyezést tesz lehetővé.

A professzionális színválaszték tubusokban kapható a könnyű használat érdekében. Ezek a tubusok segítenek minimalizálni a rendetlenséget, és csak a szükséges mennyiséget használják fel, hogy hatékonyan festhesse be ügyfelei haját, és olyan optimális szolgáltatást nyújthasson, amilyenre ügyfelei vágynak. A probeauty.hu szenvedélyes célja, hogy elhozza az embereknek azokat a hajszíneket, amelyekről mindig is álmodoztak, de soha nem merték kipróbálni őket.