Önfejlesztő könyvek, amiket érdemes olvasnod

Az önfejlesztés nem csupán egy jól csengő kifejezés, hanem egy nélkülözhetetlen tulajdonság, mely hozzájárul ahhoz, hogy el tudd érni céljaid. Összességében egy igencsak széles területről van szó, amelynek a gondolkodásmód építése és fejlesztése is.

Önfejlesztő könyvek ma már bőven akadnak, gyakorlatilag nem túlzás kijelenteni, hogy a könyvesboltok polcai roskadoznak a hasonló témájú könyvek alatt. Érdemes előnyben részesíteni a sikeres életutakról és élettörténetekről szóló műveket. Ezek a könyvek bepillantást engednek abba, hogy az igazán sikeres emberek milyen gondolkodásmóddal tudtak sikereket elérni. Hasznos lehet számodra A kitartás kézzel fogható csodái elnevezésű könyv, amely kiváló önfejlesztő alkotás. Az író, Orsó Lajos saját életútját írja le benne. Az élet már a kezdetektől fogva nehézségek elé állította, így már egészen fiatalon döntenie kellett, hogy melyik utat választja. A könnyebbik út ugyan kényelmes, azonban hosszútávon egyáltalán nem kifizetődő és nem az írót, valamint céljait szolgálja. Továbbá ott van a kevésbé kényelmes, nehezebb út, amely hiába nem könnyű, olyan csodákat rejt, amelyet máshol nem találni.

Önfejlesztő könyvek
Önfejlesztő könyvek

Ahogy arról fentebb már szó volt, az önfejlesztő könyvek sora végtelen, ezért a bőség zavara miatt könnyen elbizonytalanodhatsz. A lényeg, hogy megtaláld azokat a könyveket, amiket élvezettel olvasol és sokat tudsz kamatoztatni belőlük. A kitartás fejlesztése hosszú folyamat, amely következeteséget igényel. Minden nap foglalkoznod kell vele egy kicsit. A legjobb, ha összegyűjtöd azokat a könyveket, amelyeket el akarsz olvasni és összeírod ezeket. Fontos kérdés, hogy mi az, ami érdekel, milyen kérdések foglalkoztatnak. Ez egy jó kiinduló pont lehet. Bővebb információkat a kitartas-csodai.hu weboldalon találsz!