Neverland – Lépj be ebbe a csodálatos világba!

Vannak szabadulószobák, amik egész egyszerűen elbűvölik az embert, ráadásul attól függetlenül, hogy sikerül-e a szabadulás, kellemes élményekkel távozik a csapat. Vannak ilyen helyek, amik egyszerűen jóval többek annál, mint aminek elsőre látszanak. Neverland is egy ilyen hely.

Neverland egy igazán különleges hely, ahol azt érzi az ember, hogy egy igazán különleges helyre csöppent. Itt nem csak a szabadulásra van lehetőséged, de lazulhatsz a bárban, kibérelheted a privát szobát, ami a hatvanas évekbeli luxus jegyében lett berendezve. Amint belépsz a privát szobába, minden négyzetcentiméterét alaposan fel akarod mérni. Olyan, akár egy filmbe csöppentél volna. Neverland egy egyedileg kifejlesztett szórakoztató komplexum, mely kitűnő szórakozást nyújt. Itt akár születésnapi bulit vagy csapatépítő rendezvényt is tarthatsz. Ez egy olyan különleges hely, ahol te magad is igazán különlegesnek érezheted magad. Neverland akár 120 fő befogadására képes, így nem kell amiatt aggódnod, hogy valamelyik barátodnak otthon kell maradnia.

Neverland szabadulószoba

Vannak igazán különleges szabadulószobák, a Neverland szabadulószobái is ilyenek. A szabadulószobából való kijutásra mindössze hatvan perc áll rendelkezésre, így lazsálásra nincs idő, igyekeznetek kell. Neverland öt szabadulószobával rendelkezik, melyik izgalmas kihívást jelentenek az ide látogatók számára. A szabadulószobában a csapat tagjai csak egymásra számíthatnak, azonban, ha nagyon elakadtatok, akkor természetesen tudtok egy kis segítséget kérni. Ha pedig sikerült kiszabadulni, vagy ha nem, ünneplésként vagy vigaszként érdemes Neverland éttermében falatozni. Bővebb információkért érdemes ellátogatni az exitgames.hu weboldalra!