Multivitamin és ásványi anyag online

A multivitaminok sokféle vitamin kombinációi, amelyek általában megtalálhatók az élelmiszerekben és más természetes forrásokban. A multivitaminokat olyan vitaminok előállítására használják, amelyeket az étrendből nem kapunk meg. A multivitaminokat a betegség, a terhesség, a rossz táplálkozás, az emésztési rendellenességek és sok más betegség okozta vitaminhiány kezelésére is használják.

Multivitamin és ásványi anyag kapható a webshop.vegnum.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk és rendeljen jobbnál jobb multivitaminokat. A multivitaminokat olyan célokra is fel lehet használni, amelyek nem szerepelnek a gyógyszeres útmutatókban. Sok vitamin súlyos vagy életveszélyes mellékhatásokat okozhat, ha nagy adagokban szedik őket. Ne vegyen be többet ebből a gyógyszerből, mint amennyit a címkén feltüntetnek vagy amit az orvos előír. A multivitaminok használata előtt tájékoztassa kezelőorvosát az összes egészségügyi állapotáról és allergiájáról. Ha terhes vagy szoptat, kérdezze meg orvosát a gyógyszer alkalmazása előtt. Terhesség alatt eltérő lehet az adagigénye. Egyes vitaminok és ásványi anyagok nagy adagokban szedve károsíthatják a magzatot. Előfordulhat, hogy speciálisan terhes nők számára készített prenatális vitamint kell használnia.

Soha ne vegyen be többet a multivitaminból az ajánlott adagjánál. Kerülje el egynél több multivitamin-készítmény egyidejű bevételét, hacsak orvosa nem utasítja erre. Hasonló vitamin-termékek együttes bevitele vitamin-túladagolást vagy súlyos mellékhatásokat okozhat. Sok multivitamin termék ásványi anyagokat is tartalmaz, például kalciumot, vasat, magnéziumot, káliumot és cinket. Amennyiben még többet tudna meg a multivitaminokról és azok helyes használatáról, keresse fel a webshop.vegnum.hu weboldalt.