Minőségi hágcsó létra a biztonságért

Egykor az OSHA szerint a 20”-nál magasabb, de 30”-nál kisebb rögzített létráknak tartalmazniuk kellett egy ketrecet. A továbbiakban kijelentették, hogy a 30 cm-nél hosszabb létráknak minden 30 cm-es magassághoz leszállási platformra is szükségük van. A leszállóplatformok pihenőhelyet biztosítanak a dolgozók számára.

Hágcsó létra a biztonságért elérhető a gravetti.hu weboldalon, tehát látogasson el hozzánk még ma és tekintse meg a legjobb létrás berendezéseinket a biztonságos mászásért. Elméletileg a ketreceket úgy építették, hogy védelmet nyújtsanak a dolgozó számára, ha megcsúszna mászás közben. Csapatunk azonban mindig is úgy érezte, a ketrecbe zárt létra több pszichológiai védelmet nyújt, mint a tényleges esés elleni védelem. A ketrecbe zárt létrákat kereskedelmi és ipari környezetben használják a magasföldek, háztetők eléréséhez és az üzemi hozzáférés biztosításához. A rögzített létra követelményeit az OSHA előírása határozza meg. Az új vagy csereketreces létráknak, amelyek TÖBB mint 24′-rel egy alacsonyabb szint fölé nyúlnak, személyi zuhanásgátló rendszerrel vagy létrabiztonsági rendszerrel kell rendelkezniük.

Az OSHA összehangolta az általános ipar és az építőipar leesés elleni védelmi követelményeit, megkönnyítve a megfelelést azon munkáltatók számára, akik több típusú tevékenységet végeznek. Ez biztonsági kérdés, és a gravetti arra ösztönzi Önt, hogy a lehető leghamarabb vásároljon hágcsó létrákat a szabályoknak való megfelelés miatt. Minden beépített új rögzített létrát fel kell szerelni személyi zuhanásgátló rendszerrel vagy létrabiztonsági rendszerrel. Amennyiben több információt és részletet szeretne megtudni a hágcsó létrákról és előnyeikről, keresse fel bátran a gravetti.hu weboldalt.