Minőségi ajándék családnak verhetetlen áron!

Akár esküvői, évfordulós, vagy éppen karácsonyi ajándékot keres, ha az egész családnak választana ajándékot, akkor itt megtalálja, amit keres, hiszen rengeteg különböző ajándékötlettel várjuk weboldalunkon.

Ajándék családnak rendelhető a lovenir.hu weboldalon ezért megéri kínálatunkban böngészni, hogy megtalálhassa azt az ajándékot, ami mindenkit lenyűgöz majd. A családfák a szeretet és az egység jele, minden új ág hozzáadásával a növekedést és az erőt jelképezi. Családfa témájú termékeinken egy lenyűgöző fa gyönyörű motívuma látható, melynek leveleit feltűnően tarkítja a család összes tagjának keresztneve. Személyre szabott párnánk, kulcstartónk, pólónk és képkeretünk szentimentális megjelenést kölcsönöz az otthon bármely helyiségének, ahová ezek kikerülnek. Amellett, hogy személyre szabott ajándékaink igazán szívhez szólóak, a képes vagy feliratos bögrék még hasznosak is lehetnek.

Elegáns tervezésű gravírozott családi képkeretünk tökéletes ajándék családoknak, bármilyen alkalomról is legyen szó. A stílusosan kidolgozott keret biztosan illeszkedik bármely családi ház dekorációjához, és tökéletes hely egy szeretett családi fénykép bemutatására. A keret tetejére alapkivitelben a „Család” szó van gravírozva, míg a fénykép alatti rész egyedileg gravírozható akár 50 karakterrel. A rusztikusabb megjelenésű ajándékért válasszon egy kulcstartót. Ha attól tart, hogy egyetlen fénykép kiválasztása túl nagy kihívásnak bizonyul, gravírozott kollázs képkeretünk ideális ajándék családoknak.  Amennyiben többet szeretne megtudni a családoknak szánt ajándékokról, mindenképpen keresse fel a lovenir.hu weboldalt, ahol megtalálhatja teljes készletünket a kiszállítási részletekkel együtt. Weboldalunkon elérhetőségeinket is megtekintheti ha kérdéseket tenne fel.