Minden a zsírbontás részleteiről!

A zsírbontáshoz használt PPC injektálhatóvá tételéhez oldószerre van szükség, es a deoxikolsavat a zsírok emulgeálásakor használják a bélben történő felszívódáshoz. Bővebben erről weboldalunkon olvashat.

Zsírbontás elérhető a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalon, tehát kattintson ide és mindent megtudhat arról, hogy miért érdemes zsírbontást végeztetni. Nagyon vékony tűkkel a zsírszövetbe injektálva a zsírsejt membránjának kettős rétege megduzzad és megkeményedik, és a detergensként működő szer megkezdi a zsír lebontását, és a zsírsejteket apró, kis méretű, nano méretű zsírrészecskékké alakítja (egy milliméter méretben). A végső folyamat a májban megy végbe, ahol a zsír teljesen szén-dioxidra és vízre bomlik. Ezt az eljárást nem használják terhes nők, szoptató anyák, elhízott betegek; vagy cukorbetegségben szenvedők, autoimmun betegek, érrendszeri szövődmények vagy bármilyen fertőzés esetében. Fontos megjegyezni, hogy a zsír oldására szolgáló injekciós lipolízis nem jelenti a fogyást.

A betegeknek megfelelően fenntartott étrendre, szabályozott hormonszintre és testmozgási rendre lesz szükségük. Csapatunk segít az egészséggel kapcsolatos tevékenységek kidolgozásában. Ha körülményei fogyást vagy hormonegyensúlyt igényelnek, csapatunk hatékonyan beépítheti egyiküket vagy mindkettőt az általános kezelési tervbe. A kezeléshez minimális a gyógyulási idő. Az injekciók rövid távú mellékhatásai átmeneti jellegűek és tartalmazhatnak enyhe zúzódásokat, fájdalmat és duzzanatot, amelyek szükség szerint kezelhetők. Amennyiben többet tudna meg nézzen be hozzánk még ma a fogyasztas-alakformalas.hu weboldalon. Weboldalunkon megtalálhatja elérhetőséginket is, ha esetleg kérdéseket tenne fel nekünk a zsírbontásról vagy az árakról.