Microsoft regisztráció a legnagyobb szakértelemmel!

A Microsoft szolgáltatói licencszerződés (SPLA) azoknak a szolgáltatóknak és független szoftvergyártóknak (ISV-knek) szól, akik a legfrissebb Microsoft szoftvertermékeket szeretnék megszerezni szoftver szolgáltatások és gazdagépes alkalmazások nyújtására a felhasználók számára.

Microsoft regisztráció elérhető mindössze egyetlen űrlap kitöltésével a kvazar.cloud weboldalon, ha ön is éppen rászánta magát, arra, hogy regisztráljon a microsofthoz. Az SPLA révén a szolgáltatók és az ISV-k havi rendszerességgel engedélyezhetik a támogatható Microsoft termékeket, hároméves szerződési időtartam alatt, szoftveres szolgáltatások és alkalmazások biztosítására ügyfeleik számára. Az SPLA támogatja a különféle tárhelyi forgatókönyveket, hogy segítsen Önnek nagymértékben testreszabott és robusztus megoldásokat nyújtani a vásárlók széles köre számára. ha microsoft regisztrációval lehetősége lesz arra hogy testreszabott informatikai szolgáltatásokat vegyen igénybe ügyfelei számára megosztott tárhelyi környezetben.

Nincsenek indulási költségek vagy hosszú távú kötelezettségvállalások. Biztosítsa ügyfeleinek a legfrissebb és legmegfelelőbb Microsoft platformot. Kényelmesen és ingyenesen töltse le termékeit a Microsoft mennyiségi licencelési szolgáltató központján (VLSC) a fizikai adathordozók használata helyett. A regisztrációhoz meg kell adnia nekünk alapadatait, vagyis nevét, címét, telefonszámát, e-mail címét, cégnevét, valamint azt is, hogy milyen beosztásban dolgozik. Amennyiben még ennél is többet tudna a regisztrációról, mindenképpen keresse fel a kvazar.cloud weboldalt, hiszen itt a teljes leírás is elérhető lesz más szolgáltatásainkkal együtt. Weboldalunkon az árakat is megtekintheti.