Mennyezeti lámpa rendelés kedvező áron

A hagyományos világításhoz képest a LED-ek 80-90%-kal energiatakarékosabbak. Ez azt jelenti, hogy az elektromos energia közel 80%-a alakul fényenergiává alakul, míg csak 20%-a alakul át más energiaformává, például hővé. Érdemes tehát LED-es mennyezeti lámpákat választani otthonába!

Mennyezeti lámpa rendelés kedvező áron az egloshop.hu weboldalon! A 84 wattos fénycsövet kicserélheti egy 34 wattos LED-re, és továbbra is ugyanolyan fényerőt kap. A kisebb energiafelhasználás csökkenti az erőművek iránti igényt, és ezáltal az üvegházhatású gázok kibocsátását. A LED-ek élettartama sokkal hosszabb, mint a hagyományos lámpáké. Ez kisebb szénkibocsátást is jelent. Ezek a lámpák hatszor tovább tartanak, mint a hagyományos lámpák, és nem kell olyan gyakran cserélni. A LED-ek élettartama nagyon eltér a hagyományos izzókétól, amelyek kialszanak, ha az izzószál elszakad. A LED-ek által biztosított effektív órák átlagos élettartama a kezdeti fényerő mintegy 70%-a.

Ennek az időnek a végén végül elhalványulnak. Ismeretes, hogy ezek a lámpák élettartama akár 100.000 óra, valójában több mint 11 év. Ez a szám azonban nagymértékben függ olyan tényezőktől, mint a hőmérséklet és az üzemi áram, és a LED-ek idővel elromlanak.  A LED-ek ezért jelentősen csökkentik a világítási követelményekre nehezedő nyomást olyan területeken, mint az ipari gyártás, a csomagolási eljárások és a szállítás. Professzionális intelligens led mennyezeti lámpa beszállítóként intelligens led mennyezeti lámpa tervezési szolgáltatást tudunk nyújtani. Amennyiben mennyezeti lámpát keres, nézzen be az egloshop.hu weboldalra, ahol az elérhetőségeket is megtekintheti, ha kérdéseket szeretne feltenni a rendeléssel vagy a termékekkel kapcsolatban. Az egloshop.hu weboldalon hatalmas kínálat várja, amiben biztosan megtalálja az Önnek tetsző lámpákat!