Melyek Európa legjobb síterepei?

Síelő helyek közül bőven akad országon belül és külföldön is. Azonban a legjobbakat vélhetően olyan helyen leli meg az ember, ahol a magas hegyek, a szép kilátás és a turista központúság hozzátartozik a főbb jellemzőkhöz.

Megbízható választásnak bizonyulnak Európa legjobb síterepei, melyek kiváló értékelésekkel rendelkeznek. A Franciaországban található Portes du Soleil vagy Alpe d’Huez, a svájci St. Moritz, az olasz Cortina d’Ampezzo és az ausztriai Kitzbühel síparadicsomok méltán tartoznak Európa legismertebb és legkedveltebb üdülőhelyeihez. Ezeken a sípályákon a kezdők, a haladók és a profik egyaránt jól érezhetik magukat, hisz a különböző lejtésű pályákon mindenki megtalálhatja a képességeihez illőt. Emellett pedig Európa legjobb síterepei nem csak a síelők számára nyújtanak élvezetes pillanatokat, hanem más téli sportok kedvelőinek is kedveznek. A snowboard, a bobozás vagy akár jégstadion látogatása is elérhető programmá válik.

Európa legjobb síterepei magasan helyezkednek el, a kilátás páratlan mindegyik helyen, s az üzemeltetők legfőbb célkitűzése, hogy minden üdülő a lehető legszélesebb programpaletta közül válogathasson ottléte során. Éppen ezért több síparadicsom is kínál bulizási lehetőséget és egyéb turisztikai érdekességeket, hogy a téli kirándulás ne csak az aktív pihenésről, hanem a teljes kikapcsolódásról szóljon. Európa legjobb síterepein különböző érdekes versenyek, világkupák is megrendezésre kerülnek, ezzel is alátámasztva az adott hely magas színvonalát is minőségét. Enyhe lejtő vagy meredek lankák, az európai síterepek kielégítik az igényeket. Nem érdemes átutazni a fél világot, mikor ilyen közel is elérhetőek a legnívósabb téli üdülőhelyek. Keressék elő a sífelszerelést és foglaljanak szállást mielőbb! A biztosításról se feledkezzenek meg! Az axa-assistance.hu oldal több lehetőséggel is kedvez az ügyfeleinek.