Madárriasztó készülékek széles választékban, lakossági és ipari felhasználásra

A madarak, bár énekükkel bearanyozzák az emberek napját, néha kellemetlen perceket is okozhatnak. Mivel számukra az egész világ szabadon bejárható, bárhol képesek megpihenni, dolguk végezni, majd továbbállni. Azonban ürülékük számos kórokozót, betegséget hordoz, így nem árt óvatosan kezelni ezt a kényes ügyet!

A madárriasztó berendezéseket lakossági szinten teraszok, udvarok védelmére használják, hogy a kis apróságok ne fészkeljenek a ház falához, ne egyék ki a veteményesből a magvakat, vagy ne piszkítsák össze a teraszt, párkányokat. Ipari szinten már komolyabb méretű terület védelmét kell ellátniuk ezeknek a készülékeknek. Hangárok, tárolók, parkolóházak, stb. területeken való alkalmazáshoz nagy hatótávolságú madárriasztót érdemes választani. A sunikft.hu weboldalán található készülékek, akár 25000 m²-es kültéri területen is képes ellátni madárriasztó funkcióját.

A madárriasztók lehetnek elektromos árammal, napelemmel, illetve elemmel működethetők, sőt a legegyszerűbb típusú madárriasztóhoz, a madárriasztó tüskéhez mindössze csavarra vagy ragasztóra van szükség. Az elektromos típusú madárriasztó eszközök hangahatással, ultrahanggal vagy villanó fénnyel tartják távol a madarakat a védett területtől. A SUNI Kft. hatalmas raktárkészlete révén a megrendelt termékeket gyorsan tudja átadni a kiszállító cégnek, akik szintén rövid időn belül juttatják el a vevőkhöz. A webáruházban nem csak a kész készülékek, hanem kiegészítő tartozékok is vásárolhatók, érdemes körülnézni! A védett terület, továbbá a madárriasztó készülék karbantartását és tisztítását érdemes felszerelésben végrehajtani, az esetleges kórokozók általi betegségek elkerülése érdekében. Látogassanak el a weboldalra és válasszák ki a madaraktól megóvni kívánt terület adottságainak leginkább megfelelő madárriasztó készüléket!