Liszt Ferenc repülőtér parkolás kedvező feltételekkel

A repülős utak előtt általában komoly dilemmát okoz, főleg a vidékieknek, hogy hogyan jussanak el a reptérre, tömegközlekedéssel vagy inkább saját autóval. Utóbbi esetben az is fontos kérdés, hogy amíg nem vagy az országban, addig mi legyen az autóval. Erre a problémára jelent megoldást a Nemzeti Reptéri Parkoló.

Liszt Ferenc repülőtér parkolás könnyen megoldott lehet, ha a Nemzeti Reptéri Parkolót választja. A parkoló telephelye körbezárt, valamint rendőrségi riasztóval és kamerákkal védett. A huszonnégy órás védelemnek köszönhetően nem kell attól tartani, hogy az utazás során történik valami az autóval. A gépjármű elhelyezhető a teremgarázsban, a kültéri és fedett parkolóban. Az árak igazán kedvezőek, így érdemes igénybe venni a szolgáltatást. Ezenkívül extra szolgáltatások is igénybe vehetők. Ha a Nemzeti Reptéri Parkolóban hagyja autóját utazása idejére, akkor ingyenes reptéri transzferben részesül a parkolóból a Ferihegy 2A és 2B terminálokhoz, valamint vissza. Minden egyes utas szállításra alkalmas autó utasbiztosítással és taxis vizsgával rendelkezik, a sofőrök pedig hivatásos jogosítvánnyal. Ennek köszönhetően a rövid út során is végig biztonságban lesz.

Ha szeretné, akkor az autó parkolása során olyan szolgáltatásokban is részesülhet, mint a gépjármű alapos külső és belső takarítása. Az autókulcs biztosan nem fog eltűnni, ugyanis rendőrségi riasztóval ellátott széfbe kerül. A Nemzeti Reptéri Parkoló mozgássérült parkolóval is rendelkezik, így ez sem jelent akadályt. A fizetés rugalmasan zajlik készpénzzel vagy bankkártyával. A parkolót könnyedén meg tudja közelíteni, ugyanis a reptér és az M0-ás lehajtó közvetlen közelében helyezkedik el. Bővebb információkért érdemes ellátogatni a nemzetiparkolo.hu weboldalra!