Legyen vakító fehér mosolya fogfehérítés által

Manapság a rendezett, esztétikus, hófehér mosoly az igényességgel és ápoltsággal egyenlő. A fogak hófehér színét azonban nem könnyű megőrizni, ugyanis nem csupán a genetikai tényezők, hanem az elfogyasztott italok, illetve ételek is befolyásolják. A készételekben lévő mesterséges színezőanyagok, a tea, valamint kávé mind hatással vannak a fogak színére. A fogfehérítésnek köszönhetően fogai újra szép fehérek lehetnek!

Fogfehérítés Budapest belvárosában – Sokan szeretnének szép fehér fogakat, így az otthoni fogfehérítő módszerek igazán népszerűek. Vannak, akik a szódabikarbóna hatásában bíznak, míg mások online rendelnek fogfehérítő készüléket, mely a csodás fehér fogak ígéretével kecsegtet. Érdemes tisztában lenni vele, hogy ezek a módszerek nem nyújtanak valódi, hosszútávú megoldást. Valóban hatásos fog fehérítő eljárás kizárólag fogorvosi rendelőben valósulhat meg. A kezelésnek köszönhetően a páciens foga akár több árnyalattal is fehérebbé válhat. A fogfehérítő kezelés első lépése a szájhigiéniai kezelés. A fogkő a leggyakoribb oka annak, hogy a fogak elszíneződnek, ráadásul a fogköves fogon kevésbé fejti ki hatását a fehérítő anyag, így fontos, hogy a fogkő eltávolításra kerüljön!

A Smile Expert Fogászaton már egy óra alatt szemmel látható a fogfehérítési eljárás eredménye. A folyamat elején az íny és az ajkak védelme az elsődleges, így a fogfehérítő zselé csak a fogakra kerül. Az előkészítő folyamat során a polírozásnak és a szárításnak is komoly szerepe van. A hidrogén-peroxidot tartalmazó gélt fogfehérítő lámpával világítják meg, aminek következtében a peroxid elbomlik, így a fogak belsejébe jutva az oxigén elvégzi fehérítő feladatát. Bővebb információkat a smileexpert.hu weboldalon talál a fogfehérítést és a többi szolgáltatást illetően!