LED panel vásárlás egyszerűen az internetről!

A LED-lámpáknak számos előnye van, de az egyik fő előnyük a hosszú élettartam. A halogénekkel, kompakt fénycsövekkel és izzólámpákkal összehasonlítva a LED-ek akár 50-szer tovább tartanak. Akár 50.000 órás névleges élettartamukkal ezek a LED-ek felszerelhetők és nem igényelnek karbantartást. A LED-ek rendkívül tartósak, és mivel félvezető alapúak, masszívak, és könnyebben ellenállnak az ütéseknek, mint a hagyományos, finom izzószálakkal rendelkező világítás.

LED panel online várja az egloshop.hu weboldalon, tehát keressen fel minket bátran ha ön is régóta gondolkodik a LED panelek használatán. A kiemelkedő élettartam mellett a LED-ek további nagy előnyökkel is járnak. Az akár 90%-os energiamegtakarításnak köszönhetően a LED-ek 90%-kal csökkentik a villanyszámlát, ami az energia árának emelkedésével egyre fontosabbá válik. A hosszú élettartam segít még nagyobb energiahatékonyság elérésében, különösen nagy léptékű infrastrukturális projektek, repülőterek, vasutak és bevásárlóközpontok esetében. A LED panelek jó alternatívává váltak a rácsos lámpák és a fénycsöves rácsok helyett az irodákban és kereskedelmi épületekben. Kevesebb energiát fogyasztanak, mint a fénycsövek, és nagy hatékonyságot kínálnak. A LED-panelek szélén LED-csíkok vannak megvilágítva, hogy biztosítsák a panelek ultravékonyságát (<10 mm-es magasság), fejlett diffúzorokkal, amelyek biztosítják a fény egyenletes eloszlását.

Ezek a panelek igazán jó minőségű, nagy fényt adnak, 80 feletti színvisszaadási indexszel. A szakértők azt találták, hogy 2 db x 600 x 600 mm-es LED panelek telepíthetők 3 db x 600 x 600 mm-es fluoreszkáló rácsok kiváltására, így még további energiát takaríthatunk meg és csökkentik a karbantartást. Az egloshop.hu weboldal különféle formájú és méretű LED-paneleket kínál, amelyek bármilyen teret kiegészítenek. Okosan tervezett paneljeink jobb fényminőséget biztosítanak.  Amennyiben többet tudna meg nézzen be még ma hozzánk.