Különleges, könnyen használható acrylgel

Az acrylgel sok körmös kedvence, mivel könnyű vele bánni, így igazán lenyűgöző köröm kreációkat lehet vele gyártani. Éppen ezért nem csoda, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Ha eddig nem próbáltad ki, akkor épp itt az ideje! Biztosak vagyunk benne, hogy hamar beleszeretsz!

Acrylgel legnagyobb előnye, hogy könnyű vele bánni. Sokáig a körmösöknek a porcelán és a zselés körmök közül kellett választani. Mindkét típusnak megvoltak a maga előnyei és hátrányai, ezeket mérlegelve kellett dönteni egyik vagy másik típus mellett. Viszont ahogy megjelent az acrylgel, többé nem kellett egyik típus mellett sem dönteni, hiszen ezzel az alapanyaggal a két típus előnyeit lehet ötvözni. Az acrylgel manikűr a porcelánhoz hasonlóan mindössze pár perc alatt elkészíthető, azonban a porcelánhoz képest nagy előnye, hogy nem kell kapkodva dolgozni, hiszen kizárólag LED vagy UV lámpa alatt köt meg, így korlátlan ideig lehet formázni, amíg a lámpa alá nem kerül. A MarilyNails tubusos kiszerelésben kapható, amely megkönnyíti az adagolást és a használatot. A termékekhez tartozó Vision Acrylgel Fluid segédfolyadék és Vision ecset megkönnyíti a munkát.

Az acrylgel használata során nem szükséges ujjanként haladnod, hiszen a sűrű anyag nem folyik el, hanem a helyén marad, így kényelmesen tudod alakítani. Mivel nem kell várnod és kapkodva dolgoznod, ezért igazán esztétikus manikűröket tudsz megalkotni. A francia körmök megalkotásához clear alaprétegre lesz szükséged. A MarilyNails kiváló acryl zselés termékeivel innovatív szalonmunkát tesznek lehetővé, melynek minden pillanata élvezetes. Ha szeretnél bővebb információkhoz jutni, akkor mindenképp látogass el a marilynails.hu webáruházba, ahol megtekintheted a minőségi, innovatív termékeket!