Kiváló elhelyezkedésű, jól felszerelt apartman Hévíz belvárosában

A Balaton parti városok jellemzően nagy népszerűségnek örvendenek. Habár Hévíz nem közvetlenül a magyar tenger partján található meg, ennek ellenére rendkívül kedvelt a turisták körében és sokan előszeretettel töltenek itt pár napot télen-nyáron egyaránt.

Apartman Hévíz belvárosában közvetlenül a Hévízi tó közelében főként azok számára ideális, akik mindenképp a központban szeretnének lenni vagy gyógykezelésre érkeznek és nem akarnak sokat sétálni. A Lorabel Apartmanház kiválóan felszerelt szállás, ahol a pihenés garantált a hosszú napot követően. Habár a többség a Hévízi tó miatt érkezik a városba, azonban ennél sokkal több program és látnivaló áll rendelkezésre, melyek felfedezésre várnak. A Tófürdő szomszédságában található szoborparkot is érdemes megtekinteni. A park önmagában is gyönyörű, de a szemfülese felfedezhetik, hogy a magyar irodalom három nagy alakjának szobra is helyet kapott itt, mégpedig Berzsenyi Dániel, Csokonai Vitéz Mihály és Móricz Zsigmond szobra. Ennek oka, hogy a három költő előszeretettel töltötte az idejét Hévízen, illetve verseikben is méltatták a várost.

Az ide érkezők számára a termelői piacot is izgalmas lehet felfedezni, ahol nagyon sok finomságot, különlegességet lehet kapni pénztárcabarát árakon. A hévízi piacot egy igazán összetartó közösség szervezi és alkotja. A környék jelentős termelői mind képviseltetik magukat a piacon. A hetente többször megrendezett eseményt nagyon kedvelik a turisták. A város sétálóutcájának számító Rákóczi utcán szintén érdemes végig sétálni. Ha Hévíz szépségeit felfedeztük, akkor a közeli Keszthelyre is célszerű ellátogatni, ahol nagyon sok múzeum kínálatából tudunk válogatni, illetve a Festetics kastély is kihagyhatatlan látnivaló. Természetesen jó időben a Balatont sem hagyhatjuk ki.