Kenőanyagok 4T kedvező áron!

Kenőanyagok 2T elérhetőek nálunk széles kínálatban és többféle márkával és alacsony árakkal,ezért megéri benézni hozzánk, hiszen jobbnál jobb kenőanyagokat találhat és nem is kell majd sokat költenie, tehát itt a helye nálunk.

Kenőanyagok4T olcsón kaphatóak nálunk ezért érdemes minket választani. A Motul 5100 10w40 motorkerékpár-motorolaj a japánmotorkerékpár-gyártók minden hagyományos motorjának mindennapos használatához lett elkészítve. A hagyományos viszkozitási fokozatokat a japán motorkerékpár-gyártók világszerte ajánlják mindenkinek. A technológiai szintetikus észter alapú motorkerékpár-olajcsalád minden négyütemű kombinált fogaskerékhez vagy nemnedves vagy száraz tengelykapcsoló motorokhoz megfelelő lehet. Használhatók katalitikus és elszívott levegő kipufogórendszerekhez is. Megfelelnek az Euro 2vagy Euro 3 motorok követelményeinek. Alacsony foszfor- és kéntartalommal rendelkeznek a katalizátorok megfelelő működéséhez, amelyek megfelelnek a legújabb kibocsátási követelményeknek is.

 Az észter alapú kiváló kenési hatás minimalizálja a motor belső súrlódását, ami természetesen jobb teljesítményt eredményez. A nyírás stabil, kopásálló, nagyobb védelmet biztosít. A Technosynthetic kenőolaj észter alapja garantálja a kopásállóságot, a megfelelőfelszerelést és a hosszú élettartamot. Megnövelt olajfilm stabilitás elérhető ezekkel magas hőmérsékleten. Magas viszkozitással rendelkeznek a HTHS-nek köszönhetően, még szélsőséges körülmények között is, nagy megbízhatósággal. AJASO MA2 minősítés garantálja a sebességváltó zökkenőmentes működést. Mindennapos használatra ajánlottak, vagy olyan ügyfeleknek, akik kedvező minőség / árarányt keresnek.