Kedvező árú lakásbiztosítás – Kösd meg a Generalinál!

Már az igazán egyszerű biztosítások, az úgy mondd fapados biztosítások, melyek semmilyen extrát nem tartalmaznak, is védelmet nyújtanak, de aki széleskörű biztosításra vágyik, annak érdemes kiegészítő biztosításokkal is kiegészíteni a biztosítást. A biztosításon nem szabad spórolni, ugyanis baj esetén nagyon nem mindegy, hogy mennyit fizet.

Kedvező árú lakásbiztosítás köthető a Generalinál! Ha rendelkezel ingatlannal, akkor bizonyára tisztában vagy vele, hogy a lakásbiztosítás nagyon fontos, továbbá ezen nem szabad spórolni. Igazán kellemetlen, ha a legegyszerűbb, legolcsóbb biztosítást kötöd meg, holott más kiegészítő biztosításokra is szükséged lenne. A Generalinál négyféle alapbiztosítás közül válogathatsz, melyek különféle összegeket térítenek az alapkockázatokra, mint a tűzkár, villámcsapás, betörés, földcsuszamlás és egyebek. Erről a generali.hu weboldalon bővebben tájékozódhatsz, továbbá a biztosítási összegekről is informálódhatsz. Ha ellátogatsz a generali.hu weboldalra, találsz egy nagyon hasznos összehasonlító táblázatot, mely részletesen bemutatja, melyik módozat mire fizet és mennyit.

A Generali számos kedvezmént nyújt ügyfelei számára, így kedvező áron tudsz lakásbiztosítást kötni. Ha a szerződést legalább három évre kötöd, akkor lakásbiztosításodra húsz százalék kedvezményt kapsz. Ha több szerződésed is van a Generalinál, akár csak egy, akkor öt százalék díjkedvezményben részesülhetsz. Ezenkívül további négy százalék díjszámításra számíthatsz bizonyos ügyintézési módokhoz kapcsolódóan. Az ötvenedik életévüket betöltöttek öt százalék, a hatvanötödik évüket betöltött biztosítás kötők tíz százalék kedvezményt kapnak. A generali.hu weboldalon bővebben tájékozódhat a lakásbiztosítást illetően!