Katicabogár játékfigura 13 cm-Katicabogár

Nem csak a fiúk, de a lányok is rajonghatnak egy-egy szuperhősért. Amennyiben az Ön lánya is ide tartozik, akkor tekintse meg a széles kínálatunkat.

Katicabogár játékfigura 13 cm-Katicabogár egy igazi gyűjtő darab, amely egyetlen szuperlány gyűjteményéből sem hiányozhat. Nem minden lány szereti a babákat, a plüss figurákat és azt, hogy minden-minden csupa rózsaszín legyen. Az Ő figyelmükbe ajánlom a Katicabogár figurát, amely pont az ilyen lányoknak való, akik szeretik a kalandokat, és mindenkin segítenek, akin csak tudnak. A szuperhősök között nyugodtan kijelenthetjük, hogy Katicabogár nem csak a legszebb, de a legelbűvölőbb is egyben. Ráadásul még, olyan nagy szíve van, hogy minden bajba jutotton azonnal segít. A legcsodálatosabb benne, hogy a hétköznapokban egy cserfes tini lány, ám amint valami bajt észlel, magára kapja a feltűnő öltözékét és rögtön ott terem, hogy igazságot tegyen. Lepje meg kislányát ezzel a csodás kis figurával, melyet a méretének köszönhetően bárhova magával vihet. A teljes kínálatunkat megtekintheti a jatek-webaruhaz.hu oldalára kattintva.

Nézzen be hozzánk és használja ki a vissza nem térő alkalmat, hiszen most nagyon kedvezményes áron kínáljuk a Katicabogár figurát. Lepje meg gyermekét, a szeretett, az elismerése érdekében, vagy csak azért, hogy mosolyt csaljon az arcára. Az online webshopunkból megrendelt termékeket akár már 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk a megadott lakcímre.  Bármilyen bővebb információért cserébe hívja az ügyfélszolgálatunkat, minden hétköznap a +36 70 64 96 396, +36 70 93 33 708-as telefonszámokon. Kellemes időtöltést és jó vásárlást kívánunk a honlapukon! Várjuk sok szeretettel minden kedves vásárlónkat!