Kasszandra studió nyitva áll mindenki előtt

A gyerekeknek gyakran kell versenyezniük más törekvő modellekkel. Bár ez néha stresszes lehet, a tapasztalatok általános előnyeit nem lehet tagadni. Nemcsak a gyermek tanulja meg a kudarcokat, lehetővé teszi, hogy javítsa a problémamegoldó készségeket, és hogy fontos, hogy mindig erőfeszítéseket tegyen, mert csak kemény munkával lehet belőle valaki. A jutalom is nagyszerű, ha nyer egy versenyt, vagy meghívják egy újabb modellkedési munkára.

A Kasszandra studió minden szülőt vár szeretettel aki szeretné ha gyermekéből modell lenne. Ha ön is úgy gondolja, hogy gyermeke modellnek született, akkor itt az alkalom, forduljon hozzánk és mi segítünk. Rendkívül fontos, hogy minden gyermek megtanulja, hogyan kell hallgatni másokra, és az iránymutatásokat követni. A gyerekmodelleknek különösen a fotósok által adott utasításokat kell követniük, és  ha megdícsérjük a gyereket amiatt, hogy odafigyelt, megtanulja hogy az utasításokra való hallgatás kifizetődő a számára, így mindig figyelmesek lesznek és így könnyebben együttműködhetnek másokkal. Természetesen ez a képesség, hogy pontosan követni tudja az utasításokat, hasznos lesz a jövőben minden más karrierben amit a gyermek felnőtt korában választ majd.

Az egyik legnehezebb tanulság, amit a gyermeknek meg kell tanulnia, az elutasítás elfogadása. Ez azonban a növekedés döntő része, mivel segít a gyermeknek abban, hogy megértse, hogy nem mindig kaphatja meg amit akar. Amennyiben ön is úgy gondolja, hogy gyermekéből jó modell lenne, vagy gyermeke arra kérte, hogy próbálja meg a modellkedést, mindenképp forduljon hozzánk bizalommal a Kasszandra studiónál és mi mindenben segítünk önnek amiben csak tudunk, hogy gyermekéből tökéletes gyermekmodell lehessen és szép karrier előtt álljon.