Ismerje meg az AD-TI TERV Kft-t!

Egy jó tervezőre minden esetben szükség van. Sokan azonban bizonytalanok, hogy kit volna érdemes megbízni a munkával, hiszen sajnos nagyon sok a kókler. Ha megbízható szakemberekre van szüksége, akkor mindenképp érdemes megismerni az AD-TI TERV Kft-t!

AD-TI TERV KFT 2022-ben alapult meg társas vállalkozásként, közel egy évtizedes tervezői, szakmai tudás és tapasztalat alapjaira épülve. A cég neve egyrészt az ügyvezető Balogh Adrienn, másrészt az ügyvezető, projekt koordinátor, közlekedési mérnök Péli-Toóth Tibor nevéből áll össze. A cég székhelye Nyíregyházán található, de ettől függetlenül az ország teljes területén vállalnak tervezési projekteket. A cég fő profilja a mélyépítészeti tervezés, amely a víziközmű létesítmények és a közlekedési létesítmények tervezését is magában foglalja. A szakemberek munkájuk során olyan létesítmények megvalósításán dolgoznak, melyek esetében az új létesítményi elemek hozzáadásával, valamint a meglévő környezeti elemek széles körű megtartásával értékesebb környezet jöhet létre.

Továbbá a szakemberek számára az is fontos, hogy a megrendelői igények teljes mértékben megvalósuljanak, illetve minőségi, szellemi tervek, igényes tervek készítése is cél. A projektek megvalósítását generál kivitelezésben is vállalják. Ezenkívül a társtervezőkkel több éves szakmai kapcsolatot ápolnak. Az AD-TI TERV KFT cégek, közintézmények, önkormányzatok és magánszemélyek megkeresését egyaránt várja! Ha bővebb információkra van szüksége, illetve néhány referenciát is megtekintene, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el az ad-ti-terv.hu weboldalra, ahol természetesen elérhetőséget is talál! A weboldalon minden fontos információt megtalál, így mindenképp látogasson el az ad-ti-terv.hu weboldalra!