Szőrtelenítő gép

Intsen búcsút a makacs szőrszálaknak!

Ahogy egyre melegszik az idő, gondolni kell arra is, hogy egyre rövidebbek lesznek a szoknyák és habár a kivillanó lábak nagy örömöt okoznak az erősebbik nemnek, a hölgyeknek komoly fejtörést okoz a hatékony szőrtelenítő módszer megtalálása.

Szőrtelenítő gép alatt a lézeres és az IPL, vagyis villanófényes gépeket értjük. Ezek a gépek helyezkednek el a szőrtelenítés csúcsán, jelenleg ezek a legkorszerűbb gépek, amelyek minimális fájdalommal járnak és valódi, tartós eredménnyel. A szőrtelenítő gépek nem a legolcsóbbak, azonban mindenképp megérik az árukat, ugyanis rengeteg előnyük van a többi szőrtelenítő alternatívához képest. Az ár általában a felhasznált technológiától, valamint a kezelőfej méretétől és a komfortos kezeléseket elősegítő extráktól függ. A legnagyobb előny kétségkívül az, hogy a hírhedt gyantához képest a fentebb említett szőrtelenítő gépek egyáltalán nem járnak nagy fájdalommal, viszont a sima, bársonyos bőr hosszútávon élvezhető. Ráadásul otthon, kényelmesen szőrteleníthetsz.

Sokan szeretnének az intim testtájékon is szőrmentessé válni, azonban szakember nem szívesen mennének, mert szégyenlősek, nem szeretnének más előtt levetkőzni. Ha otthona magányában végzi a szőrtelenítést, akkor nem kell a kozmetikai szalonba elutazni, ott várakozni és a kezelést végig feszengeni, ráadásul gyakran még a fájdalmat is el kell viselni, főleg, ha epilálásról vagy gyantázásról van szó. Habár a szőrtelenítő gép komoly kiadásnak tűnhet eleinte, azonban hosszú távon kiváló befektetésnek bizonyul. A kozmetikaotthon.hu webáruház kínálatában minőségi, pénztárcabarát termékek széles választékát találja, beleértve a korszerű szőrtelenítő gépeket is! Ha szeretne sima, szőrmentes bőrt, akkor mindenképp látogasson el a kozmetikaotthon.hu webáruházba!