Így ne írja meg a weboldal Rólunk rovatát

Számunkra úgy tűnik, hogy egyes webhelytulajdonosoknak könnyebb a disszertáció megírása, mint egy szilárd Rólunk rovat. Ha ön is egyike ezeknek az embereknek, akkor valószínűleg túlbonyolítja a dolgokat. A Rólunk rovat egyszerű, egyértelmű és csak néhány kulcsfontosságú dolgot közöl.

További részletekért kattintson ide bátran és megtekintheti a Rólunk rovat megírásának rejtelmeit. Vannak bizonyos hibák, amelyeket újra és újra látunk az olyan weboldalakon, amelyek jobbat érdemelnek. Ezeket a hibákat könnyű kijavítani, és megéri mert összehozzák azokat az embereket, akiket megcélzott: a csodálatos webhelyolvasókat. Mindenki rajong a mesélésért. Bevonzza az olvasót, mert érdeklődnek a sztorik után, és egy jó sztori egyike azon kevés technikáknak, amelyek valójában megváltoztatják az emberek véleményét. A történetek fantasztikusak. A hosszú, unalmas történetek viszont nem annyira fantasztikusak. Ha el akarja mesélni, hogyan jutott el oda, ahol most tart ne tegye. Mit találnak érdekesnek olvasói? Saját magukat és a számukra előnyös dolgokat. Ez két jó dolog a kezdéshez.

Fogadunk, hogy úgy gondolja, hogy a Rólunk rovat önről szól. Ez teljesen természetes, még akkor is, ha nem ilyen hiú. A legtöbb webhelytulajdonos nem jön azonban rá, hogy a Rólunk rovat valójában arról szól, aki rákattint a linkre annak megtekintéséhez. Tudassa azzal a személlyel, miért kell az Ön webhelyének elolvasásával foglalkozni. Beszéljen a megoldott problémákról. Beszéljen arról, hogyan segíthet az olvasóknak. Beszéljen arról, ami érdekli őket. Amennyiben többet tudna meg erről a témáról mert egy szuper Rólunk rovatot szeretne megírni, itt a helye weboldalunkon ahol rengeteg hasznos tudnivalóval várjuk, és megtudhat mindent az online jelenlétről is, ezért megéri ide kattintani.