Htc superfloor hasznos információk

A HTC Superfloor speciális technikát alkalmaz, amely a HTC padlócsiszoló gépek és gyémánt szerszámok sorozatát használja a betonpadlók csiszolására és fényezésére, hogy eltávolítsa a felületi pasztát, és az erősebb betont emelje ki a felületen.

Htc superfloor berendezések elérhetőek az epo-trend.hu weboldalon, tehát nézzen be hozzánk még ma és tekintse meg a htc superfloor technológia minden részletét. A padlók a mindennapi élet fontos részét képezik az ipari és kiskereskedelmi területeken, valamint a magánlakásokban. Amellett, hogy esztétikus, a padlónak működőképesnek is kell lennie. A hagyományos betonpadlókkal vagy epoxival összehasonlítva a HTC Superfloor magas tartósságot kínál. Alacsony karbantartási költsége és hosszabb élettartama teszi a HTC Superfloor-t a legjövedelmezőbb befektetési lehetőségként, a padlóburkolati megoldás teljes életciklus-költsége körülbelül 60% -kal alacsonyabb, mint a hagyományos padlóburkolati megoldásoké. A beton tiszta természetes anyagokat tartalmaz; a betonpadlóra gyakran alkalmazott bevonatok azonban káros hatással vannak a környezetre – mondják a szakértők, és rámutatnak, hogy a HTC Superfloor koncepció akár 30-szor kevesebb energiát használ fel, mint a hagyományos padlómegoldások.

Idővel azt tapasztalja, hogy a hagyományos raktári padló kitör, és amikor eltörik, a levegőbe kerülő szennyeződés környezeti veszélyt jelenthet. A HTC Superfloor szintén nem ragad meg minden részecskét a felületén, mert simább, mint a hagyományos ipari padló; ezért a targonca gumiabroncsaiból nem maradnak fekete nyomok. A simább padló kevesebb rezgést eredményez a betonon, ami hozzájárul a zajcsökkentéshez és kevesebb szennyeződés kiengedéséhez a levegőbe. Amennyiben többet tudna meg a htc superfloorról, látogasson el az epo-trend.hu weboldalra.