Hosszú szálú, zöld műfű egész évben

Az élethű, hosszú szálú, zöld műfű egész évben pompázhat a Te kertedben is. Soha nem volt még ilyen egyszerű a szép, gondozott kert megalkotása, mint most, 2021-ben.

A zöld műfű népszerűsége a csúcson van. Eleinte a sportpályákon kezdték alkalmazni: focipálya, golfpálya. Mára pedig meghódította a hétköznapibb helyszíneket is. Erkélyen, kertben, teraszon, éttermekben, iskolákban, óvodákban, közterületeken, stb. is imádjuk.

Nem csak a szépségéért szeretjük annyira, hanem azért is, mert egyúttal környezetünket is óvjuk vele.
Elsőre ez furcsának tűnhet, de ha azt vesszük alapul, hogy mennyi vizet, energiát, műtrágyát spórolunk azzal, hogy szép zöld műfüvet telepítünk a kertbe, már nem is olyan abszurd az egész.

A környezetbarát otthon egyre menőbb. Hosszú szálú zöld műfűvel pedig letehetjük az alapokat.

Egy jó minőségű, szép hosszú szálú zöld műfű teljesen gondozásmentesen lesz mindig friss és élethű. Műfű telepítéssel csodaszép környezetben élhetjük mindennapjainkat és még időt, pénzt is spórolhatunk vele.

Az egyszeri műfű kivitelezési ár hamar megtérül. Vegyük példának azt, hogy egy fűnyíró mennyibe kerül, nem beszélve a locsolás miatt megnövekedett vízszámláról, a méregdrága öntözőrendszerről. A kiégett fű és a vakondok miatti bosszankodás pedig pénzben nem mérhető.

Műfű
Műfű

Nézzük meg, milyen előnyei vannak a szép zöld műfűnek:

  • Teljesen környezetbarát, hiszen 100%-osan újrahasznosítható. Nem tartalmaz az egészséget károsító anyagokat. Nincs benne sem ólok, sem kadmium. Nem árt az állatoknak, gyermekeknek.
  • Egész évben örökzöld. Télen és nyáron is tökéletesen gondozott kert? Mennyien vágyunk rá… A szép zöld műfű a barátod lesz, hiszen az év minden napján megnyugtató látvánnyal fogad. Minden nap frissen nyírt, zöld látvány tárul eléd az udvarodon.
  • A zöld műfű maximálisan állatbarát. Nem kell félni, hogy a kedvenc cicánk és kutyánk nem fogja kedvelni. Imádnak benne játszani és mindenki jól jár a műfűvel: a házi kedvencek nem tudnak gödröket ásni benne, mi pedig nyugodtak maradunk.
  • Univerzális, mert bárhová telepíthető. A kertbe, a teraszra, az erkélyre, kis és nagy négyzetméter területű helyeken is tökéletes. Kültérben és beltérben is praktikus, akár nagy igénybevétel mellett is ellenálló.
  • A hosszú szálú zöld műfű az év 12 hónapjából kb. 3 hónap kivételével állandóan telepíthető.

A hosszú szálú zöld műfű minden család és vállalkozás életét megkönnyítheti. Sajnos a modern világban az időnk az, ami egyre szűkösebb. Az állandó rohanás mellett alig jut időnk egymásra. Műfű telepítéssel legalább a kertészkedés ideje felszabadul, amit a családdal tölthetünk.