Hiteles cégkivonat online

Ugye milyen bosszantó tud lenni a sorban állásra elpazarolt idő? Erre nyújt, biztos megoldást a hitelescegkivonat.com weboldalunk ahol mindezt elkerülheti. Nálunk hiteles cégkivonatot igényelhet

Cégkivonat lehet papíralapú vagy elektronikus dokumentum, az Ön választásának legjobban megfelelően. Weboldalunkon igényelhet hiteles cégkivonatot, mellyel könnyedén utána járhat a kiválasztott cégnek, pl. ki az ügyvezetője, be van-e jegyezve, vagy éppen folyik-e ellene valamilyen eljárás. Közhiteles cégkivonatot általában bankok szoktak igényelni vagy pályázatok esetén lehet rá szükség. A közhiteles cégkivonat papírformájú, aláírt és lepecsételt dokumentum, melyet futárral, vagy egyszerű postai úton szállítunk kézhez a Megrendelőnek. Igényelhet weboldalunkon e-hiteles cégkivonatot, mely bizonyító erővel rendelkezik, de nem ér fel a közhiteles cégkivonattal. Általában bankok ezt a formát is elfogadják, mivel elektronikus aláírással van ellátva a dokumentum és hiteles, napi frissítésű adatokat tartalmaz. 

Weboldalunkon még igényelhet hiteles és közhiteles cégmásolatokat melyek abban különböznek, hogy a közhiteles cégmásolat a Közigazgatósági és Igazságügyi Minisztérium Céginformációs Szolgálatának pecsétjével és aláírásával van ellátva. Mindkét formátum tartalmazza az adott időben, cégjegyzékben szereplő hatályos és már törölt adatokat is. A Névjegyzék tartalmazza a cég nevét és bejegyzett címét, tulajdonosának nevét, a cég összes bankszámláját, és a statisztikai megjelölését, illetve a benyújtott, de még nem elbírált bejegyzési kérelmeket. Megtalálható és online igényelhető a weboldalunkon a Cégbizonyítvány. A Cégbizonyítvány tartalmazza a kiválasztott cégre vonatkozóan, egy meghatározott rovat tartalmát mely az igényelt időben fennálló és már törölt adatokat is tartalmaz.