Hatékony fájdalomcsillapító migrénes fejfájásra

A migrénes fájdalom kellemetlen tünetei akár az egész napra képesek rányomni a bélyeget. Ez a neurológiai betegség a népesség 10%-át érinti. A nők esetében jóval magasabb, konkrétan háromszoros az előfordulási arány. A migrénes fejfájásnak meglehetősen tipikus tünetei vannak, úgy, mint lüktető, féloldalas fájdalom, mely rohamszerűen jelentkezik.

Fájdalomcsillapító migrénes fejfájásra, ha elég volt a borzasztó, sajgó fájdalomból. Az orvostudomány számára a mai napig rejtély a migrénes fejfájás. Habár a kutatóknak sikerült azonostani néhány lehetséges okot, azonban pontos magyarázat a mai napig nincs. Egy biztos, az agy érrendszerében vagy vérellátó rendszerében fellépő szabálytalanságok is vezethetnek migrénhez. Éppen ezért szükséges a keringési rendszer általános erősítése, valamint a nyaki csigolyák meszesedését sem szabad figyelmen kívül hagyni. A Dolixir fejlesztői célul tűzték ki, hogy egy igazán hatékony fájdalomcsillapítót fejlesztenek ki a migrénes fejfájásra. Többek közt azért is, mert ők maguk is számtalanszor megtapasztalták a migrénes fejfájás borzasztó tüneteit. Például pontosan tudják milyen behúzott függöny mögött, borogatással a fejen várni, hogy a fájdalom alább hagyjon.

A Dolixir csak és kizárólag természetes hatóanyagokat tartalmaz, illetve válogatott összetevők találhatók meg a termékben, melyek egyszerre csökkentik a fájdalmat és erősítik a keringési rendszert. A hagyományos kemikáliák rendszerint nem jelentenek valódi megoldást, inkább csak átmeneti enyhülést jelentenek, majd a gúzsba kötő fájdalom újra jelentkezik. A Dolixir spray esetében lehetőség van teszt termék megvásárlására is, illetve a normál kiszerelésű termékek harminc napos ügyfélelégedettségi pénzvisszafizetési garanciával kaphatók.