Használd úgy a professzionális alapozót, mint egy profi sminkes!

Ahhoz, hogy tökéletes sminket tudj készíteni, nagyon fontos, hogy a számodra legmegfelelőbb sminktermékeket használd. Különösen az alapozó kiválasztására érdemes nagy hangsúlyt fektetni, mivel az arcszínedtől elütő termék vagy a rosszul felvitt és eldolgozott alapozó maszkhatású lehet, mely egyáltalán nem esztétikus.

Professzionális alapozó kiválasztása rendkívül fontos, ha igazán szép sminket szeretnél készíteni. A legfontosabb, hogy olyan terméket válassz, amely tökéletesen passzol az arcbőrödhöz. Az sem árt, ha kétféle színű alapozót vásárolsz és a kettő keverékéből alkotod meg a tökéletes színt. Ezenkívül a nyáron, a napozás hatására akár egy-két árnyalattal barnább lehet az arcbőröd. Az alapozó használata előtt mindig alaposan tisztítsd meg az arcbőröd és vékony rétegben kend be hidratálóval. Ezt a lépést semmi esetre se hagyd ki, így hosszútávon szép és egészséges marad a bőröd. Az alapozó felvitelére és eldolgozására jobb, ha beszerzel egy megfelelő eszközt, például egy nagyobb fejű ecsetet. A beauty blender is jó választás lehet, mely egy professzionális, csepp formájú sminkszivacs. Viszont azt tudnod kell, hogy a legnehezebb igyekezet ellenére is nagyon nehéz kimosni, így az ecset valamivel jobb választás.

Az ujjaiddal is felviheted az alapozót, azonban ez jóval macerásabb, mint az előbb említett alternatívák, ráadásul könnyen ujjlenyomatos lehet az arcod, esetleg baktériumok kerülhetnek a bőrödre. Semmi esetre se kenj fel több réteget az arcodra, mivel a végeredmény nehéz hatású és csúnya lehet. A több réteg helyett inkább a magas fedésű termékek választása jelentheti a megoldást a pattanások és a sötét karikák ellen. Ha minőségi sminktermékekre és alapanyagokra van szükséged, akkor látogass el a probeauty.hu webáruházba!