Gyors és precíz kardántengely felújítás az ország területén

A kardántengely elődei toronyóráknál, hajóiránytűknél nyújtottak szolgálatot, azonban hosszú évszázadok elteltével ezt a szerkezeti elemet ma már járművek hajtására is tudják használni. A technika tökéletesedett, a beépítés egyszerűbb lett, a karbantartás, pedig szinte gyerekjáték.

Azonban a kardántengely felújítás vagy javítás elkerülésének érdekében néhány tanácsot érdemes megfogadni az eszköz karbantartásával és beszerelésével kapcsolatban. Például fontos a szabványos zsírozó szemek használata, de a javasolt paraméterektől való eltérés vagy a rossz kiegyensúlyozás is idő előtti gondokat okozhat. A kardántengely élethosszát befolyásolja, hogy a csapágyak meddig bírják a terhelést, melyet pedig a nyomaték és a forgási sebesség határoz meg. Mivel ez egy mechanikai alkatrész, természetesen meghibásodása előfordulhat, ilyen esetben mindenképp szakképzett személy gondjaira kell bízni a szerelést. A kardántengely felújítás nem az otthon végezhető autószerelési munkák közé tartozik!

Kardántengely felújítás vagy javítás esetében érdemes a CardanGO csapatát felkeresni, akik rendkívül precíz és gyors munkát végeznek az egész ország területén. A munkájukra igényes szervizcsapat alapos állapotfelmérés után meghatározza a javítás idejét, valamint annak költségét, s ezután pár óra alatt elvégzik a felújítási munkálatokat. A javítás 48 órán, sőt a dél-dunántúli területeken akár 24 órán belül megtörténhet. A teljes körű kardántengely felújítás alkalmával a szerviz fél év garanciát vállal munkája után. Legyen szó kamion, busz, személyautó vagy akár mezőgazdasági jármű kardántengely felújításáról, a CardanGO több, mint 15 éves tapasztalata révén könnyűszerrel helyrehozza a meghibásodott alkatrészt. Keressék őket bizalommal a cardango.hu weboldalon megadott elérhetőségek valamelyikén!