Fur balls meglepetés plüss szőrmók kék

Ez a fur balls játék ajándékba tökéletes, hiszen nem lehet tudni, hogy melyik szőrmók lapul a dobozban, tehát nagyon jó meglepetés lehet. Mosakodás és fésülködés után viszont egy aranyos kis állatka gazdija lehet majd, ezért érdemes megrendelni ezt a játékot gyermekének, ha szeretne valamiről gondoskodni. A játékkal 5 éves kortól ajánlott játszani.

Fur balls meglepetés plüss szőrmók kék színben elérhető végtelenül alacsony áron a jatek-webaruhaz.hu weboldalon, tehát megéri benézni hozzánk ha ön is egy plüss játékkal lepné meg gyermekeit. Rendeljen tőlünk és nem kell majd sorban sem állni a játéküzletben. A fur ball szett tartalmaz egy kefét, egy örökbefogadási bizonyítványt, akasztós pántot és csatot is. Ez a plüss szőrmók éppen gazdira vágyik, hiszen nincs családja és nincs otthona, ezért ha az ön gyermeke is örökbe fogadnia egy ilyen édes plüsst, akkor itt a helye nálunk. Fürdetés előtt szörnyen fest a szőrmók, de ha gyermeke megfürdeti, akkor visszanyeri eredeti szépségét és tisztaságát is.

Amennyiben megtekintené a plüss szőrmók kínálatot, vagy bővebben olvasna erről a kék plüss szőrmókról, ezt is megteheti, csak látogassa fel weboldalunkat, a  jatek-webaruhaz.hu-t, és itt megtalálhatóak lesznek majd az árak is, és a játékok képeit is mind fellelheti majd. A játékok már régóta arra szolgálnak, hogy lekössék és fejlesszék is a gyerekeket, ezért érdemes izgalmas és szeretnivaló játékokat vásárolni a gyerekeknek. Ha kérdéseket szeretne feltenni nekünk a fur balls szőrmókokkal, a rendeléssel vagy a fizetési módokkal kapcsolatban, akkor vegye fel a kapcsolatot barátságos ügyfélszolgálatunkkal az info@jatek-webaruhaz.hu e-mail címen, vagy tárcsázza a +36 70 64 96 396 telefonszámot és itt minden érdeklődővel felvesszük a kapcsolatot hogy válaszolhassunk a feltett kérdésekre.