Fogtömés kedvezményesen is elérhető

A fogtömés a fogszuvasodott vagy sérült rész eltávolítását jelenti. Ezt a teret később olyan anyaggal töltik meg, amely megvédi a további sérülésektől. A tömés visszaállítja a fog funkcionalitását és esztétikáját is.

Fogtömés a budapestdental.hu weboldalon érhető el méghozzá kedvezményes áron, tehát itt a helye nálunk és mindent megtudhat a fogtömés előnyeiről is. A töltelékek készülhetnek kompozit gyantából, ezüst amalgámból, aranyból, porcelánból vagy üvegionomerből. Ezen anyagok mindegyikének megvannak a maga egyedi előnyei. Függetlenül attól, hogy Ön és fogorvosa milyen fogtömés típusát választotta optimálisnak a szája számára, a fogszuvasodás proaktív kezelése sokat segít a fogak és az íny épségének megőrzésében. Általános tévhit, hogy a fogtömés csak fogszuvasodás esetén hasznos. Bár a töméseket általában a fogak azon részén alkalmazzák, ahol szuvasodás történt, további célokat is szolgálnak. A fogtömést a törött és repedezett fogak javítására is használják. Válasszon öntött arany tölteléket vagy porcelán tömést, és ezek akár 15 évig is hatékonyak lesznek. Valójában néhány ilyen töltelék még tovább tart. A mai tömések nagyon ellenállnak a korróziónak. Bár valamivel többet fizet a két évtizeden át tartó tömésért, hosszú ideig védi fogait, és felbecsülhetetlen nyugalmat biztosít.

A kompozit gyantából készült fogtömések optimálisak azok számára, akik a fog esztétikájával foglalkoznak. A kompozit gyanta tömések tökéletesen illeszkednek a többi foghoz. Tehát ne aggódjon a töltelékek kinézete miatt. Senki sem fogja tudni megmondani, hogy tömés van a szájában. Néhány tömés, mint például az üvegionomer, fluoridot bocsát ki, hogy megvédje a szóban forgó fogat a további szuvasodástól és károsodástól. Ezt a típusú töltést általában olyan esetekben használják, amikor a fogíny alatt bomlás van. Gyermekgyógyászati ​​betegeknél is alkalmazható. További részletekért nézzen be a budapestdental.hu-ra.