Fenék edzés nőknek – Kerülj te is bomba formába nyárig!

Ha eddig minden nyarad a tested takargatásával telt el és a strandon irigykedve nézted a feszes fenekű, bomba testű nőket, akkor ideje, hogy neked is csodás tested legyen és ne kelljen szégyenkezned. A formás, szexi popsi számodra sem elérhetetlen többé, csak a megfelelő edző segítségére van szükség.

Fenék edzés nőknek ma már akár otthon is kivitelezhető. A gyengébbik nemet megosztja a konditeremben való edzés. Vannak, akik bátran bemennek az edzőterembe és elsősorban a súlyzós edzést preferálják, míg mások inkább otthon edzenek, mert nincs sok idejük, messze van a terem vagy valamilyen egyéb indok miatt, inkább nem mozdulnak ki a négy fal körül edzés céljából. Akár teremben, akár otthon edzel, nem árt, ha szakember segítségét kéred. Egy konditeremben még érthető, hogy miért kell az edző segítsége, na, de otthon? Elég csak beállítani egy fenék edzés videót és kezdődhet is az edzés, nem? Nos nem egészen. Ugyanis egy akármilyen sablon videótól nem szabad túl nagy eredményt várni. A konditermi és az otthoni edzés esetében is fontos, hogy legyen egy személyre szabott edzésterved és a gyakorlatokat helyesen kivitelezd.

Ez különösen a kezdők esetében fontos, hiszen nagyon nem mindegy, hogy egy gyakorlat hogyan rögzül. Ha nem helyesen kivitelezed a gyakorlatokat, akkor annak idővel sérülés lesz a vége. Tótfalusi Alexandra pontosan tudja mi kell ahhoz, hogy nyárra formába lendülj és formásabb legyen feneked. Nem csak hatékony edzéstervet készít számodra, de az étrend terén is rengeteg segítséget ad. Ha szeretnél büszkén vonulni a strandon és eldobni a nagyméretű strand kendőt, amivel takargatod magad, akkor azt javasoljuk, hogy látogass el a fenekformalas.com weboldalra és tájékozódj! A fenekformalas.com weboldalon keresztül akár Alexandrával is felveheted a kapcsolatot!