Eladó ingatlan vár mindenkit

Napjainkban rengeteg ingatlan van az országban, de ha egy helyen szeretné áttekinteni az ország összes ingatlanát akkor keressen fel minket bátran az otthonterkep.hu weboldalon.

Eladó ingatlan elérhető végtelenül alacsony áron, ezért ne habozzon, nézzen be hozzánk az otthonterkep.hu weboldalra ahol szebbnél szebb ingatlanokat talál az ország bármely pontján, hiszen ez a legnagyobb ingatlanokkal foglalkozó weboldal Magyarországon, és nálunk néhány kattintással megtalálhatja majd álmai otthonát. Budapesten a Budafoki úton eladó egy 1 és fél szobás lakás amely új építésű, és egy igazán barátságos, igényes környezetben található, ahol parkolásra is van lehetőség. A lakás az ELITE Park Budapest része, vagyis a lakás egy gyönyörű lakóparkban található, ahol még lift is van. A telken belül épült egy rendkívül jól felszerelt játszótér is a gyerekek számára, tehát a lakóparkban mindenki számára van hely. Az ELITE Park Budapest minden vevő számára okos otthont biztosít.

Weboldalunkra kattintva, az otthonterkep.hu-n használhatja az ingatlankeresőt, csak adja meg nekünk hogy hol és milyen típusú lakást vagy házat keres, hogy milyen árban gondolkodik és hogy hány négyzetméteres legyen az ingatlan. Amennyiben bővebb leírás szeretne olvasni az ingatlanokról erre is van lehetősége, csak látogassa fel az otthonterkep.hu weboldalt és itt az ingatlan árakat is megtalálhatja majd. Ha kérdések merülnének fel a lakásokkal, a házakkal vagy az albérletekkel kapcsolatban, akkor ezeket a kérdéseket bátran felteheti együttműködő ügyfélszolgálatunknak, csak vegye fel velünk a kapcsolatot a support@otthonterkep.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza telefonszámunkat, a +36 1 585 8650-et és kedves kollégáink minden kedves érdeklődőnek azonnal válaszolnak.