Egyszerű, könnyen kezelhető fűtésszabályozást biztosít az elektromos fűtőtest

A régi kályhák, kandallók, kazánok egyik kevésbé szimpatikus tulajdonsága, hogy nem lehet megfelelően szabályozni az általuk kibocsátott hőt. Ráadásul nem is nevezhető kényelmes megoldásnak a tűz folyamatos életben tartása.

Az elektromos fűtőtest ezzel szemben egy nagyon praktikus megoldás lehet bármilyen helyiségben. Az évek során egyre több típust dobnak piacra a különböző gyártó cégek. A PrimaNet is nagy választékban forgalmazza őket. Kínálatukban található látványkandalló, kandalló, konvektor, hősugárzó, fűtő ventilátor, fűtőpanel, olajradiátor, s természetesen ezek mind elektromos kivitelezésben. Ez a széles paletta sok esetben megnehezíti a választást, de érdemes néhány szemponton végighaladni, melyek után talán könnyebb letenni a voksot egy bizonyos típus mellett.

A szabályozhatóság nagyon fontos egy elektromos fűtőtest esetében. Ez biztosítja az egyik legnagyobb kényelmét ennek az eszköznek. A precíz termosztátoknak köszönhetően akár 0,1 fokos pontossággal lehetnek képesek szabályozni az adott helyiség hőmérsékletét. Emellett mérvadó adat még az elektromos fűtőtest hatásfoka, s hogy mekkora terület befűtésére alkalmas. Nyilván a design és a méretek mellett sem szabad csak úgy elmenni, bizonyos esetben ezek is befolyásoló tényezők lehetnek. Ami mindenképpen az elektromos fűtőtestek mellett szóló érv, hogy nem igényelnek karbantartást. Megbízható, hosszútávon működő eszközök. A primanet.hu webáruházban a különböző típusú elektromos fűtőtestek modelljeiből eltérő szín- és formavilág között válogathatnak az érdeklődők. Kérdés esetén keressék a szakértő kollégákat a primanet.hu oldalon található elérhetőségen, valamint figyeljék a kedvezményeket, akciókat, hogy a legjobb áron vásárolhassanak!