Egy szép shaggy szőnyeg elvarázsol!

Shaggy szőnyeg sarokkanapéhoz a nappaliba? Esetleg futó shaggy szőnyeg a folyosóra? Shaggy szőnyeg a hálószobába, hogy mindig a lehető legnagyobb kényelemben szállhass le az ágyról mezítláb?

A shaggy szőnyeg minden helyiségben a kényelmedért esdekel.

Nekem mindig egy cuki, puha kis bárányka jut eszembe róla, amit olyan szeretettel simogatok, ölelgetek a bolyhossága miatt, és persze mert annyira édes. A shaggy szőnyeg népszerűsége ebben az édes puhaságában rejlik leginkább. Aztán persze ott van az is, hogy nagyon strapabíró, komfortos és praktikus is. Sokan imádják, minden korosztály és stílusirányzat kedvelői körében. Nem csak a nők körében kedvelt a kis bolyhos, hanem a férfiak is elcsábulnak tőle. Egy shaggy szőnyeg férfias is lehet, ha az antracit szürke, fekete, barna, vagy akár fehér színű.

Szőnyeg
Szőnyeg

A szőnyegvásárlás tök jó dolog. Vagyis, én nagyon élvezem, amikor felfedező, beszerző útra kelhetek egy szőnyeg vásárlás apropóján. Hatalmas szín, minta, és anyag választék is elérhető számunkra, ha shaggy szőnyeget szeretnénk vásárolni. Határt csak a csillagos ég szabhat. Az első kiindulópont a helyiség, ahová le szeretnénk tenni egy szép shaggy szőnyeget. Milyen szín illik oda? Mekkora méret fér el és mutat is jól ott? Az biztos, hogy egy minőségi, bézs színű shaggy szőnyeggel nem tudunk mellé fogni. A bézs szín minden stílushoz nagyon jól illik. Jól mutat a nagyon színes, mindenféle árnyalatú lakásdekorációkkal tarkított lakásban is és ugyanolyan szép környezetet teremt egy minimalista lakásban is. Ha gyorsan kell választani, mert sürget az idő, vagy valamilyen fontos esemény közeleg és iramtempóban kell egy shaggy szőnyeg, a bézs szín jó választás.

Menjünk tovább és ugorjunk fejest a bézs után a színek kavalkádjában. Fuxia, pink, türkiz? A színes shaggy szőnyeg olyan hangulatot teremt, amit még nem tapasztaltál. Ha csak egy kis színt szeretnél a lakásba beépíteni, mert kell a változatosság, hidd el, nem fogod megbánni, hogy beszereztél egy szép, élénk színű shaggy szőnyeget. Nem jó mindig a szürkeség, a merevség és a komolyság falai közé ékelni magunkat. Jó olykor egy kis bohózat a monoton hétköznapokba. Ha ezt csak egy színes shaggy szőnyeggel teremted meg, de jobban érzed tőle magad, akkor miért is ne?!

A lakberendezés és az ajándékozás igazi örömforrás. A praktikus és gyönyörű shaggy szőnyeg pedig mindkét esethez jó ötlet. Nem gondoltál még rá, hogy szőnyeget ajándékozz? Akkor itt az ideje.