Egy EU pályázat benyújtásához több feltétel is szükséges

Ezen az oldalon találhat olyan megoldást, ami segíthet cégének egy sikeres EU pályázat benyújtásában, hiszen a pályázati rendszer teljes ismerete szükséges a sikeres pályázáshoz.

Nagyon nagy szükség lehet olyan cégekre, mint a forráscentrum, hiszen a szakképzett pályázatírók munkája elengedhetetlen. A magyar állam és az EU is támogatja a beruházásokat, de ehhez mindig a vállalkozás céljainak tökéletesen megfelelő pályázatot érdemes kiválasztani. A pályázatíró cég segít a pályázatok felkutatásában és a pályázatfigyelést is teljesen díjmentesen elvégzi. Az ingyenes pályázatfigyelési szolgáltatáshoz egy rövid regisztráció szükséges. Regisztráció után a munkatársak mindenkivel felveszik telefonon keresztül a kapcsolatot. Ügyfélközpontú szemléletüknek köszönhetően egyre több vállalkozás veszi igénybe segítségüket.

Pályázat
Pályázat

A Forráscentrum a pályázattal kombinált hitelek szakértője is, így a vállalkozás finanszírozásban még hathatósabb segítséget tud nyújtani. Telephelyfejlesztésre, gépjárművásárlásra és Áfa finanszírozásra is lehet fordítani a pályázati pénzeket az igényelt hitellel együtt. Maximum 25 millió forintig van lehetőség a Széchenyi Kártya igénylésére, amely az átmeneti likviditási problémákban nyújt segítséget és azokban az esetekben, amikor hirtelen nagyobb tőkére van szüksége egy vállalkozásnak. A vállalkozói hitelek a fejlesztésre tökéletes megoldást nyújtanak és itt már a maximum 62,5 millió forint. A vállalkozói hitelt az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank biztosítja. A 62,5 millió forint fordítható forgóeszköz-finanszírozásra és beruházásokra. Forgóeszköz finanszírozást 3 millió forintig támogatnak, beruházási hitelt szintén 3 millió forintig nyújtanak.

A Forráscentrum csapata már eddig is több száz cégnek segített az állami támogatások elnyeréséhez vagy a hitelekhez és a különféle pénzügyi termékekhez. A szaktudás, a hosszú évek alatt megszerzett tapasztalat és természetesen az erős kapcsolatrendszer teszi lehetővé, hogy évről évre segítsék a vállalkozásokat. Jogi és pénzügyi szakemberek valamint közgazdászok segítenek a vállalkozásoknak abban, hogy a megfelelő pályázatot elnyerjék. Kizárólag sikerdíjas szolgáltatást nyújtanak, így egy ügyfélnek sem kell számolnia regisztrációs valamint alapdíjjal.