Egy cigaretta tartó útközben is jó szolgálatot tehet

Noha már elég régóta nyilvánvaló, hogy a dohányzás nem épp a legegészségesebb szokás, még napjainkban is a kultúránk szerves részének tekinthető. Rengetegen hódolnak ennek a szenvedélynek és persze mindenkinek megvannak a maga kedvenc márkái, illetve tradíciói. Ám ezzel együtt bizonyos kiegészítők használatával sokkal élvezetesebbé és kényelmesebbé tehető a füstölés.

Egy jól megválasztott cigaretta tartó segítségével például a legkellemetlenebb problémáktól is megszabadulhatunk, méghozzá egy csapásra. A gyári csomagolás ugyanis nem mondható épp strapabírónak és komolyabb igénybevételt követően bizony hajlamos elszakadni, összegyűrődni. Egy fém cigaretta tartó ezzel szemben rendkívül időtálló és így attól sem kell tartanunk, miszerint a szálak esetleg eltörnek a megpróbáltatások során. Ám emellett van még egy hatalmas előnye ennek az eszköznek. Tudniillik alkalmazásával elkerülhetjük azt is, hogy valaki akaratlanul zsebre vágja a ciginket, hiszen egyedi megjelenésének köszönhetően könnyedén felismerhető, hogy az a miénk.

Persze előfordulhat, hogy két egyforma cigaretta tartó van a társaságban, ám ennek vajmi kevés az esélye. Ezzel együtt tehetünk azért, miszerint ez még véletlenül se fordulhasson elő. A legtöbb modell ugyanis rendelkezik üres felülettel, amire gyakorlatilag bármit gravíroztathatunk. Ez lehet a teljes-, vagy épp a becenevünk, de akár egy vicces idézet is. Nyugodtan engedjük szabadjára a fantáziánkat, hiszen egy cigaretta tartó esetében nem kell túlságosan komolyra venni a felirat kérdését. Amennyiben azonban olyan darab mellett tesszük le a voksunkat, amin gyárilag található valamilyen minta, vagy ábra, akkor erre nem biztos, hogy lesz lehetőségünk. Ilyen esetben az egyetlen megoldást az jelenti, ha a fedlap belsejébe kérjük a gravírozást.