Dell szerverek a legjobb áron!

A serverelite.hu weboldalon széles kínálatban találhat majd minőségi és nem utolsó sorban népszerű Dell PowerEdge szervereket,  ráadásul nemcsak szervereket, hanem ezekhez tartozó kiegészítőket és különböző alkatrészeket is, tehát megéri benézni hozzánk. Nálunk kedvére válogathat az előre konfigurált szerverek között, de akár saját magának is konfigurálhat egyet.

Dell szerverek rendkívül kedvezményes áron kaphatóak a serverelite.hu weboldalon, tehát ha ön is minőségi, megbízható szervert keres, akkor nem kell messzire mennie, ráadásul mi minden szervert tesztelünk, felújítunk, tehát nem fágja megbánni ha minket választ. Ha ön adatközpontban vagy szerverteremben dolgozik, akkor oda a Rack szerverek illenek inkább, hiszen ezek hatékonyabbak abból a szempontból, hogy alacsonyabbak és kisebb helyen is elférnek. A legelőnyösebb Dell szerverek egy, illetve két egység magasak, de léteznek természetesen négy és öt egység magasak is.

Amennyiben még ennél is több információt és részletet szeretne megtudni a kedvező árú Dell szerverekről, vagy megtekintené a teljes kínálatot erre is van lehetősége, csak látogassa fel weboldalunkat a serverelite.hu-t és itt megtalálhatja Rach szervereinket, valamint Tower szervereinket is. Ha bármi kérdés merülne fel a Dell szerverekkel kapcsolatban, vagy esetleg az árakról szeretne kérdezni, ezt is megteheti, csak vegye fel a kapcsoaltot együttműködő ügyfélszolgálatunkkal az info@serverelite.hu e-mail címre írva, vagy tárcsázza a +36 30 336 8244 telefonszámot és itt minden egyes kérdése megválaszolásra kerül majd. Csapatunk több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik, tehát bátran bízza ránk magát, mi segítünk megtalálni a legmegfelelőbb szervert, ráadásul 1 éves garanciát is vállalunk majd minden szerverre.