Csoportos utasbiztosítás online jó áron

Ha baráti társasággal szeretne nyaralni, vagy családi kirándulást tervezne, könnyebb lehet utazási biztosítását csoportos kötvény alapján megszerezni. Végül is a nem megfelelő biztosítás azt jelentheti, hogy felesleges díjakat kell fizetnie, ha késik az utazás, elveszett poggyász vagy orvosi vészhelyzet áll fenn.

Csoportos utasbiztosítás vár minden kedves érdeklődőt az axa-assistance.hu weboldalon, ahol a legjobb ajánlatokkal és árakkal várjuk majd, tehát érdemes benézni hozzánk. Bár csoportosan utazva többen vannak, akik egymásra figyelnek, több a veszélyeztetett is. A megfelelő csoportos utazási biztosítás fontos, és nyugalmat nyújthat Önnek, hogy a legrosszabb esetben is van segítség. Ha egy csoportos biztosítást alkalmazna, akkor biztos lehet abban, hogy ha az útitársnak olyan orvosi vészhelyzete van, amely miatt lemondja az utazását, akkor Ön is fedezi. Megértjük, hogy a több emberrel való utazás több szerveződést és problémát jelenthet, de egy csoportos biztosítással ezt kissé megkönnyítjük. Ugyanazt a minőségi utazási biztosítást kapja, mint egyetlen kötvény estén, mindeközben ügyelve arra, hogy mindenkit megfelelően fedezzen. Szeretnénk, ha biztonságos és pihentető nyaralásban lenne része.

Nyilatkoznunk kell-e a már meglévő egészségi állapotunkról az utazási biztosítás megkötésekor? Nyilatkozhat egészségügyi állapotáról online orvosi szűrési folyamatunk révén, amely egy egyszerű kérdéssor számunkra, hogy megértsük, milyen hatással van Önre egészségi állapota. Vagy, ha úgy tetszik, telefonon is elvégezheti az orvosi szűrést. Az ön egészségi állapota csoportos utazáskor az egész csoportot érinti, tehát ezt ne hagyja figyelmen kívül. Amennyiben még ennél is több részletet tudna meg a csoportos utasbiztosításokról, nem kell mást tennie, mint fellátogatni az axa-assistance.hu weboldalt.